![]() |
Odp: The Sims 3 Renderowanie zaawansowane
Cytat:
|
Odp: Problemy z grafiką!!!
Tak próbowałem i nic to nie dało błąd występuje nadal.
|
Cytat:
|
No właśnie tak się dzieje po zainstalowaniu najnowszej aktualizacji 1.36. Mówi się trudno przeniosę cały folder EA gdzieś indziej i zobaczę czy będzie działać...
|
Witam, błagam znających się na komputerowo simsowych sprawach o pomoc w ustawieniu rozdzielczości w grze na moim laptopie. Laptop kupiony dwa dni temu a grafika prezentuje się gorzej niż na starym - może chodzić o sterowniki i tu prośba pierwsza:
Gdzie sprawdzić jakie mam sterowniki do karty graficznej i ewentualnie jak się spostrzec, że są nie najnowsze ? Prośba numer dwa: jak ustawić sobie opcje grafiki w grze oraz rozdzielczość biorąc pod uwagę że komputer prezentuje się następująco : ASUS Intel(R) Core(TM) i7-3610QM CPU @ 2.30GHZ 8GB RAM, Widnows 7 - 64 bitowy. Monitor 17 nazwa karty Intel(R) HD Graphics 4000 pamięć 2gb Powiem szczerze, że zgupiałam bo nie mogę sobie z tym poradzić |
hmm, szczerze mówiąc gra powinna chodzic płynnie na najwyższych ustawieniach. trzeba pamiętac, aby w opcjach grafiki włączyc 'renderowanie zaawansowane'
|
No właśnie.. a problem w tym, że nie chodzi płynnie przy średnich nawet, a co gorsza się przywiesza :|... nie wiem.. rozdzielczość na najwyższą czyli 1600 x 900,wyczyściłam downloads - dashboardem. Zobaczymy czy się będzie cieło i zawieszało. Jakieś pomysły?
|
Też mam pewien problem z grafiką ;q A mianowicie:
wczoraj kupiłem nowego laptopa (Intel Core i3-2330M, 2.20 GHz, 8 GB RAM, nVidia GeForce GT 540M, Windows 7) i mimo najwyższych ustawień mam rozmazaną trawę, płoty też takie jakby rozmazane (jak gdyby się nie 'wczytały' do końca) i mimo, że zasięg widoku mam ustawiony na najwyższy to wyświetla mi się tylko najbliższe otoczenie. Co dziwne, przedmioty i Simowie wyświetlają się normalnie. Czy ktoś wie o co może chodzić? Nie miałem takich problemów na laptopie kupionym dwa lata temu, a nowy, tak jak wspomniałem został kupiony wczoraj i raczej nie ma opcji, żeby była to wina za słabego sprzętu :/ |
Nie znam się na kartach nVidii , ale to pewnie z nią coś nie tak.
|
Sprawdź, czy posiadasz najnowsze sterowniki do karty graficznej.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:41. |