![]() |
Odp: Co byście chcieli zmienić w Trójce?
chyba tu pisalam, ale ok ;p
hmm... to ja bym chciala: - bardziej rozbudowane interakcje - animacje wsiadania do samochodu, i jeszcze roweru - zeby swiatlo z parcel "wypadalo" przez te okna, w nocy ladnie by to wygladlo |
Studia,zwierzaki,cztery pory roku-moim zdaniem te rzeczy są najbardziej oczywiste bo najbardziej potrzebne
|
ja chce:
-pory roku -zwierzaki -lepsza grafika -normalne wsiadanie do auta i na rower -możliwość kąpieli w morzu -KOSMITÓW!!! -sklepy z ciuchami i butami -wspomnienia -jakiś normalnych wakacji -więcej ciuchów chyba to tyle |
Cytat:
|
Ludzie, ale Wy macie wymagania.. -.-'
Z tymi rynnami mnie rozwaliło.xd Ja dodałabym: -zwierzaki! -pogodę! -animację wsiadania/wysiadania z samochodu/roweru, -może właśnie sklepy z ubraniami etc.. Tyle w sumie na gwałt CHCĘ! I ludzie, nie narzekajcie tak na 3. Co Wam po tym? Wyobraźcie sobie, jaką WY byście zrobili grę, będąc na miejscu EA. Zapewne giee.. by Wam wyszło z tego.. ; o |
Co ja bym chciała uuu trochę tego będzie więc pobawimy się w zmienianie
-zmienić… przepraszam dodać animacje wsiadania do auta na rower itp. -posegregować te interakcje (!) -polepszyć grafikę (!) (udało mi się zrobić w miarę ładną simkę. Zaczynam grać i… moje cudo wygląda jak rozmazany paszczur!!! Dopiero jak przybliżyłam wyglądała normalnie) -zrobić coś żeby te auta przestały tak kwadratowo skręcać (!) -więcej ubrań,fryzur itp. -możliwość wchodzenia do WSZYSTKICH parcel publicznych (!) -pływać w morzu -opalać się -więcej mebli, tapet itp (!) -pogodę i pory roku (!) -wakacje (ale takie żeby ci simowie se wypoczęli a nie ciągle po grobowcach się szlajali. I… to tyle :) |
Cytat:
Cytat:
Posegregować i dodać więcej interakcji, bo jak narazie Trójka mocno odstaje w porównaniu z Dwójką. |
Cytat:
|
Cytat:
|
w sumie to chciałabym regulację wzrostu. czasami mnie denerwuje że wszyscy są tacy sami
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:28. |