![]() |
Odp: Ciąża - Pogawędki
Cytat:
A Żeby mieć bliźniaki trzeba zjeść sernik, wypróbowałem, działa :D Chociaż moja simka urodziła bliźniaczki, kiedy zjadła z 6 arbuzów, więc skoro przy arbuzie rodzi się dziewczynka, to przy kilku arbuzach urodzą się bliźniaczki. Tak samo z chłopcami. |
Sernik? Nie kojarzę takiej potrawy w Simsach...
|
jest, tylko nie można jej przyrządzać. Jest od razu do zakupienia w sklepie. Ale tak na wszelki wypadek idę do simsów sprawdzić xd
|
Cytat:
@down: Tak też myślałam, ale skoro kolega twierdzi inaczej, to niech sprawdza :P Ja za to mam ostatnio boom na dziewczynki... W jednej rodzinie, gdzie mam już trójkę dzieciaków płci żeńskiej, znów urodziła mi się dziewczynka. Na szczęście, od czego mam NRaasa. Po porodzie zamieniłam bobasa w chłopca i gra :D |
sernika w trójce nie ma, w dwójce był ;p
co do ciazy, to ja ostatnio mam jakies szczescie na chlopcow, a blizniaki ani trojaczki w ogole mi sie w trojce nie urodzil, mimo "wzmozonej plodnosci" :| moze nie mam szczescia : D |
U mnie zawsze jeśli moi simowie mają nagrodę "wzmożona płodność" rodzą się bliźniaki, jeśli jedno z rodziców ma nagrodę, a jeśli oboje to trojaczki, ale nie ciągle.
|
Grałam rodziną Jolina, i Jamie podczas ciąży oglądała w tv kanał dla dzieci, oraz słuchała muzyki dla dzieci. Efekt? Bliźniaki: Igor i Iza :) Bez nagrody za punkty szczęścia!
|
@up muszę wypróbować ten sposób, może zadziala ;)
|
Cytat:
A arbuzów nigdy nie dawałam... |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:52. |