|  | 
| 
 Odp: Forum The Sims- numer 1- 08/08/2009 na cały miesiąc będzie tak jeden numer gazetki, więc dużo nas nie ominie,  a na pewno ciotka nadrobi zaległości ;) Po za tym myslę, że te porady powinny dotyczyć forum, chyba że zmieniliśmy koncepcje (życie osobiste), a ja nic o tym nie wiem :/ | 
| 
 Odp: Forum The Sims- numer 1- 08/08/2009 drogi wielbicielu simów,daruj sobie. Ja swojego działu nie oddam,chyba że praca i studia mi nie pozwolą na pisanie artykułów (a to raczej niemożliwe). I nie,nie wezmę Cię do znajomych. | 
| 
 Odp: Forum The Sims- numer 1- 08/08/2009 No dajcie jej jeszcze jedną szansę! Ja tam nie widzę nic niezastąpionego w tej Chryzantemie, bo jak na razie napisała jeden, niezbyt fajny artykuł. A może wielbicielkasimów wykaże się w jakimś dziale? | 
| 
 Odp: Forum The Sims- numer 1- 08/08/2009 A w jakim jakimś? ;) | 
| 
 Odp: Forum The Sims- numer 1- 08/08/2009 nie pamiętam czy ktoś w końcu zgarnął ten felieton czy nie :| Możecie mnie uświadomić? | 
| 
 Odp: Forum The Sims- numer 1- 08/08/2009 z tego co sledzilam odpowiedzi to nikt sie nie zglosil | 
| 
 Odp: Forum The Sims- numer 1- 08/08/2009 NO chociażby w jakichś poradach albo felietonie. | 
| 
 Odp: Forum The Sims- numer 1- 08/08/2009 właśnie dlatego się pytam o felieton, bo może właśnie nasz interesant by się nadał... | 
| 
 Odp: Forum The Sims- numer 1- 08/08/2009 KisS dzięki za wsparcie . Ok nikt się nie zgłośił to czemu nie .  p.S wybaczcie błędy ale właśnie jem kolacje | 
| 
 Odp: Forum The Sims- numer 1- 08/08/2009 Jedzenie kolacji może utrudnić poprawną pisownię, ale jej wcale nie umożliwia.  Moim zdaniem Ciocia Chyzia jest niezastąpiona. Zawsze można wprowadzić na jakiś czas dział zastępczy. | 
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:46. |