![]() |
Odp: rozwiązanie problemów ze źle działającą grą
Może resetsim?
|
Wątpię, aby to zadziało, lecz spróbuję ;)
Dzięki za odpowiedź! |
Nie ma sprawy. Daj znać, czy to cokolwiek dało. :D
|
Muszę z przykrością przyznać, że 'resetsim' nic nie dał :( Przed chwilą ponownie zainstalowałam TS3 i zaraz będę grać starym save'em. Napiszę, czy to coś dało.
|
Może problem jest właśnie z tym starym savem? No nic, daj znać, czy reinstalka coś dała. Wtedy będzie się myśleć co dalej.
|
Weszłam na starego save'a. Po kilku minutach grania wszystko było ok, ale teraz znowu mi się zawiesza co kilka/kilkanaście simowych sekund i odwiesza się po chwili. W panelu sterowania mojej karty graficznej zmieniłam ustawienie 3D "Filtrowanie tekstur" na wysoką wydajność, lecz to nic nie pomogło. Pousuwałam kilka niepotrzebnych dodatków z internetu (mam je tylko w formacie sims3pack). Masz jeszcze jakiś pomysł co można z tym zrobić?
|
Ja mam taki problem. Moja Simka przebiera się w strój "Kariera 1", i... tego stroju jakby na niej nie było. Jest naga... Wcześniej tego nie było.
Ale uwaga, jest jeszcze gorzej... Dałem opcję zmiany stroju i... zniknęła :O. Jest tylko zielony kryształek... Co robić? |
Może spróbuj resetsim albo reinstalkę gry?
|
@Anastazja, chyba musisz wykasowac tego save'a i grac na calkowicie nowym. U mnie kiedy byly te scinki to zaczynalo sie tak, ze zaczynalo scinac co godzine simowa, potem z kazdym save ten czas robil sie coraz krotszy i tym sposobem scinalo sie co chwile az dochodzilo do tego, ze w ogole nie dalo sie grac.
Mialam ten problem po zainstalowaniu Zwierzakow, ale wtedy robilam tak, ze zapisywalam co chwile na innym zapisie i gdy tylko wystepowala pierwsza zawiecha to wracalam do poprzedniego zapisu, a ten juz wadliwy kasowalam. Chyba to wtedy zdawalo egzamin, bo pamietam, ze potem juz rzadko mialam ten problem. |
Cytat:
A jesteś pewna, że nie masz już żadnego wadliwego dodatku z neta? |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:32. |