![]() |
Odp: Belle Rose
Przed chwilą to wymyśliłaś? W takim razie szybko myślisz :P
Bonus bardzo mi się podoba. I nie mogę się doczekać niespodzianki :D |
No przed kilkoma chwilami wpadło mi do głowy coś takiego :D
Bo właściwie nigdy nie napisałam skąd wzięłam inspiracje :D A niespodzianka to będzie wspólny projekt Vipery i mój :) Ale na to musicie jeszcze trochę poczekać :P |
w ogole daj kiedys mega zblizenia twarzy li mei, bo chyba nie wiem dokladnie jak wyglada, albo miala glupia mine na zdjeciu albo bylo zbyt malo widac XD
|
He he dobra zrobię jej fote z bliska i wstawię przy najbliższym odcinku :P
|
Bonus całkiem ciekawy ;). Ja bym jeszcze prosiła o zdjęcie bez maski, ale w tej samej fryzurze kolesia, który miał być Marco ;). Tak dla porównania ;).
|
No,no :D Bardzo mi się podoba.:)
|
Fajny bonus.
|
Libby ale to jest Marco :D
Dzięki wszystkim za komentarze ;) |
Kurde, ale ja tu dawno nie zaglądałam. Po prostu w tak szybkim tempie dodajesz odcinki, że nie nadążam czytać :) A teraz czasu mało mam. Postaram się powolutku, po jednym, odcinku nadrabiać. A zatem:
Część czwarta: Lód, który stopniał. No ok, niech już będzie ten 'szatyn' (ale i tak mi to trochę przeszkadza :) ). Ciekawi mnie jak zwiał z więzienia (ale pewnie to się wyjaśni w późniejszych odcinkach). Błędy i literówki, jakie wyłapałam: Dziękuje, że przyszłaś. - dziękuję Pchał mi to swoją obrzydliwą łapę - tą chcę cie stąd wyciągnąć - cię ale jak widzisz żyje - żyję A do tego potrzebuje kogoś - potrzebuję odparł jej do ucha niskim, chrapliwym głosem, którego bardzo lubiła - który bardzo lubiła na tą waszą cholerną policje - policję Na małej półce nieopodal łózka - łóżka Nie przyglądał się zbytnio na człowieka, znajdującego się na fotografii - człowiekowi znajdującemu się... |
Searle błędów jest cała masa, więc czuje, że mi się nazbiera :D ale dziękuje za poświęcenie swojego czasu :)
Wiem, że przeszkadza Ci ten szatyn, wiem :) ale staram się coraz mniej używać tego zwrotu ;) Co do zwiania z więzienia, to wyjaśni się w bardzo późniejszych odcinkach :D Natomiast co do nowego, to pierwszy raz w życiu przyznaje, że mam zastój. Nie mam jeszcze napisanego ani słowa :( komp tak mi znów dał popalić, że musiałam robić kolejnego formata i jeszcze simsy nie chciały mi się zainstalować... No ale od jutra biorę się za pisanie, więc na środę może coś będzie. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:51. |