![]() |
Odp: Vincent and Marco
tam był chrupek!!!haha Vincent zmienił orientacje.a co z t± wiedĽm±?ona tam była naprawdę czy nie?Nigdy tak się nie ¶miałam
|
Hahahahah, chyba najlepszy ze wszystkich. Przepraszam ale nie wiem co napisać, nie dam rady hahaha.
|
Boskie! :D Vincent mnie rozwalił hahaha :D Nie no.. cudowne :D Nie moge po prostu hahahah :D
|
Yeeee :D
Zjechałam koncówke, ale dupcia ładnie poprawiła :D Miło mi, że sie tekst podoba:P |
* Krztusi się herbatk±*
To zły pomysł, pić herbatkę przy bonusie. :D W każdym razie to było przegenialne. Przegenialny tekst, przegenialne zdjęcia, a Lu spadła z krzesła po raz kolejny. |
Cieszymy się, że podoba wam się nasze dzieło :P
(no głównie Vipery, ja tylko dopisałam końcówkę ;)) Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziękujemy za komentarze! B) ps.Vipero i dlaczego nazywasz mnie dupci±? :D (no i jest mi miło, że zakończenie się podoba :)) |
Trochę jak na tym filmie. Jak ugryĽć 10 milionów 2. Tam też panowie obudzili się razem w łóżku. Na golasa. Swoj± drog±, ciekawe co się stało z "honorowym krwiodawc±" :P Ale do rzeczy - to było niezłe. Szkoda, że na swoje wypociny w ogóle nie mam pomysłu. Mam za to z pół tuzina innych koncepcji, każda na inne FS. Z czego ze dwie s± chyba naprawdę niezłe... No dobra, koniec offtopa. ¦wietny tekst, ¶wietne zdjęcia. 10/10.
|
U¶miałam się i spadłam z krzesła, zupełnie jak Panna Lu. Czekam na następne BR oraz bonusik.
|
Dziewczyny szacun czytałam to opowiadanie jest ¶wietne. Vinc dawał w pióra :D Teskt opwowiadania współgra ze zdjęciami. Kawał dobrej roboty. Zazdroszę Wam talentu. Czekam na dalszy rózwój wydarzeń:D Podzrawiam :*:*
|
Vipera, Ty się chyba za dużo yaoi naczytała¶ :D
Niezły pomysł. Zachowanie Vinca mnie rozwaliło. I te jego teksty Sanae i Mei dadz± im popalić :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:51. |