![]() |
Odp: The Sims 3 Po Zmroku-Wrażenia z Gry
Możliwe, że tak. Ja ostatnio zrobiłam własny klub i nie wstawiłam tam bramek. Jest bardzo dużo osób, w tym osobistości i wampirów itd, mimo, że myślałam iż tak nie będzie, bo klub jest spory (parter + 2 piętra) i ma od groma oświetlenia...
|
Jestem w szoku, gra mi dziś nie muli, Simy robią wszystko natychmiast po wydaniu polecenia, zapisuje się raz-dwa, i w ogóle cud miód i orzeszki... Tyle, że oczywiście ludzi w klubach nadal nie ma.
|
ogolnie gra nie jest zla ale wlasnie te bledy najbardziej wkurzaja , ja zapisuje co jakis czas, juz raz musialam wkliknac kod reset sim bo utkneli w windzie na dzien, moj facet jest dziennikarzem i w sumie przez pisanie recenzji o innej gwiezdzie dostal 1 gwiazdke a 2 za imponowanie gwiezdzie na poczatku , mam pytanie jak dalej rozpracowywac zeby bylo wiecej gwiazdek,
a jeszcze jedno zonka dziennikarza jest hakerem i moze siebie wpisywac na liste do dyskotek itd. to wtedy ja normalnie wpuszczaja- ona ma tylko jedna gwiazdke i nie wiem jak im dac wiecej u mnie nie ma w miescie nikogo z 5 gwiazdkami wszyscy z 1 ;/ , wiec niech ktos mi doradzi bo juz mi sie nadawac z tymi gwiazdami nie chce i paparazzi tez proboje zaimponowac i nic.. ;/ |
gralam całą niedziele, ale stwierdzam, ze dodatek jest kiepski, wampiry sa takie jak w dwojce, dostanie 5 gwiazdek to tylko zaprzyjaznienie sie z paroma osobistosciami, caly czas pod ratuszem jest 30 simow, a reszta miasta jest pusta, musze jeszcze wypróbować nowe instrumenty i miksologie.
|
Cytat:
|
Cytat:
no wlasnie ja nie mam nikogo takiego , wszyscy znani maja po jednej gwiazdce moj facet ma 2 i nie wiem jak dalej dzialac.. ;/ Cytat:
no wlasnie ja nie mam nikogo takiego , wszyscy znani maja po jednej gwiazdce moj facet ma 2 i nie wiem jak dalej dzialac.. ;/ |
On mieszka za mostem w tej 'sferze vipów' musi być:<
|
Cytat:
|
ona pisała,że w SV...
jeśli tam nie masz osobistości, to raczej nie zdobędziesz tych gwiazdek |
jestem w SV w takim razie moge jakos skopiowac rodzinke - z tymi osiagnieciami co juz mam itd.i umiescic kopie w bp i tam zrobic sobie 5 gwiazdek czy cos.. ? jak to zrobic jesli da rade?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:03. |