TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Pozostałe gry z serii The Sims (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=216)
-   -   Ts-Średniowiecze-Pytania i odpowiedzi. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59882)

Chryzantem Złocisty 03.04.2011 12:31

Odp: Ts-Średniowiecze-Pytania i odpowiedzi.

Cytat:

Napisał kropka1981 (Post 1383038)
Kto wie jak zrobić pokaz marionetek w tej misji w której królowa zamienia sie miejscami z błaznem?

kliknij na królową -> pokaz marionetek

Łezka 03.04.2011 13:09

Cytat:

Napisał BlackOrchid (Post 1383310)
A ja mam taki problem: mam pokonać Szynszyle, doszłam do etapu próby młotu mitrylowego i jeszcze innego, zrobiłam młoty i jak mam zrobić testy? W lesie jest tylko opcja 'pójdź na spacer', na Simach nic...

Skoro masz ten młot wypróbować to powinnaś wyzwać kogoś na pojedynek... Poszukaj kata lub Herolda przy Połaci Osądu z nimi można się pojedynkować.

chudylodz 03.04.2011 13:36

Siemka, mam mały problem z misją Inkwizycja, a dokładnie z "poznaniem wszystkich potencjalnych heretyków". rozmawiałem już chyba ze wszystkimi, próbowałem nawracać, zaprzyjaźniać się i nic. Stoję w miejscu.
Jakieś pomysły lub podpowiedzi mile widziane.
Z góry dzięki

Moonrien 03.04.2011 13:48

Mam misję 'Gildia Gildii" i nie wiem jak mam napisać poemat o motywie wojennym, ponieważ jak próbuję go napisać to w inspiracjach nie mam żadnego motywu wojennego. Co mam zrobić?

Nina84 03.04.2011 15:36

Witam
BARDZO PROSZĘ O PODPOWIEDŹ:) Jestem z narzeczoną na plaży i muszę wziąźć z nią ślub ale nie umiem:( próbowałam całowania itd ale nie pojawia mi się możliwość wzięcia ślubu. Jak to zrobić???
Z góry dzięki za pomoc:)))

Wampirencja 03.04.2011 15:46

Cytat:

Napisał Moonrien (Post 1383381)
Mam misję 'Gildia Gildii" i nie wiem jak mam napisać poemat o motywie wojennym, ponieważ jak próbuję go napisać to w inspiracjach nie mam żadnego motywu wojennego. Co mam zrobić?

Na każdym simie masz opcję "inspiracja" czy coś takiego jak grasz bardem. Na logikę wyszukuj bardem simów-żołnierzy i na nich się inspiruj.

Bziuum08 03.04.2011 15:49

Wiecie gdzie można znaleźć części do Miecza Zagłady czy jakoś tak ? ;)

Bziuum08 03.04.2011 15:56

albo magiczne ostrze albo magiczny metal gdzie się znajduje wie ktoś ?

Benia1892 03.04.2011 15:58

Jestem w misji szpiega takiej o cyganach którzy rozbili się na rynku. Utknęłam w miejscu jak mam świętować napitkiem !!!! Warzę napój podaje go ludziom sama piję ale tego zadania jakoś nie zaliczam.... Jak to zrobić?

Nina84 03.04.2011 16:01

Misja wesele!
Proszę o odpowiedź jak wziąźć ślub bo utknełam na tej misji!!!

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:02.