TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3 Pokolenia - Proste pytania i odpowiedzi. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=60436)

Saheli019 05.06.2011 21:31

Odp: The Sims 3 - Proste pytania i odpowiedzi.

Odkryłam coś smiesznego (może ktos też to już widział).Otóż jak sim ożeni się/wyjdzie za mąż za WP,który jest normalnym simem i urodzi im się dziecko to ów dziecko może w każdej fili zamienić się w WP :) Wiem że to nic nadzwyczajnego,ale zabawnie wygląda rodzinka lalek:)

FakeYourDeath 05.06.2011 21:38

Pobieralam mody. No trudno, w wolnej chwili zainstaluje simsy od nowa. Dziekuje za pomoc Searle ;p

Owl Finch 06.06.2011 05:59

A u mnie nie działa bitwa na poduszki... Ktoś też tak ma? Klikam na tą opcję, simy chwilę stoją na przeciwko siebie, po czym interakcja znika.

Aguncja 06.06.2011 06:18

Cześć! U mnie pojawił się już pierwszy błąd. Wysłałam dziewczynkę do szkoły z internatem a ona któregoś dnia wróciła nad ranem do domu i tak już została. W zakładce dotyczącej szkoły posiada status- zapisana do szkoły z internatem. Do zwykłej nie chodzi, obija się w domu:) Nie ma opcji żeby wypisać ją z tej szkoły. Miał ktoś ten problem?

Saheli019 06.06.2011 08:21

U mnie też zaczeło szwankować....Simy "odskakują" od swoich zajęć. Tzn.każe np.simowi czytać książkę,on ją bierze,siada i "pstryk" jest w drugim końcu domu. Najgorzej jest jak idą do pracy. Co chcwila z niej "wyskakują" i muszę ponownie ich wysyłać. Wszystko zaczeło się gdy dwójkę wysłałam na basen,pływali i zaraz znależli się w dou poczym znikneli. Dało się nimi sterować ale ich nie widziałam. Naszczęście samo przeszło,ale teraz nadal mi "odskakują"....

anie_1981 06.06.2011 08:45

To ja tak miałam po instalacji Po Zmroku. Ale dawno już przeszło. Wtedy to ja miałam moda, który mi bruździł. To był taki mod, który dawał 100% pewność, że jedzenie owoców podczas ciąży steruje płcią dzieci. Poza tym pokazywała się kałuża wody podczas porodu. Mod nazywał się Gender Bender i już go na mts nie ma. U mnie też go już nie ma.

EJ70 06.06.2011 10:11

Cytat:

Napisał Aguncja (Post 1403706)
Cześć! U mnie pojawił się już pierwszy błąd. Wysłałam dziewczynkę do szkoły z internatem a ona któregoś dnia wróciła nad ranem do domu i tak już została. W zakładce dotyczącej szkoły posiada status- zapisana do szkoły z internatem. Do zwykłej nie chodzi, obija się w domu:) Nie ma opcji żeby wypisać ją z tej szkoły. Miał ktoś ten problem?

U mnie było tak samo, ale już ktoś o tym pisał, więc wygląda na to że mamy kolejny błąd.

Aguncja 06.06.2011 11:24

Tak wiem że było, już doczytałam:) Miałam jeszcze lepszy błąd. Simka wyszła za mąż za obcokrajowca z Chin;) i po wymianie obrączek nie pojawiło się okienko z propozycją wprowadzenia się do niej. Dodam że skorzystałam z pokoleniowego łuku ślubnego. Za pomocą interakcji też nie mogłam nic zrobić- brak opcji. Kiedy "mąż" opuścił jej dom, nie mogła go nawet zaprosić bo zawsze mu "wyskoczyło coś w ostatniej chwili";) Na szczęście zapisałam grę tuż przed ślubem. Kiedy ponownie odpaliłam grę wybrałam opcję ślub prywatny i tym razem odbyło się jak należy.

anie_1981 06.06.2011 11:31

Oni wydają grę żeby wydać. A błędami się nie martwią... "A najwyżej łatkę się zrobi..."

Saheli019 06.06.2011 12:58

He he przypomniałaś mi Anie słowa mojej mamy gdy opowiadało o pracy w FSO. Tam też tak by robić auto na tyle sprawne by wyjechało z "magazynu" a dalej mogło się rozlecieć. Najwyżej mechanik bedzie miał więcej pracy.

Ale ja zadnych modów nie mam. Nie wiem,może samo przejdzie z czasem...

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:28.