![]() |
Odp: Pokolenia - wrażenia z gry.
dodam za jakieś 15 min. do działu zdjęcia z gry. :D
|
Już mi się udało. Po raz pierwszy. Nawet wstawiłam zdjęcie i filmiki do tematu ze zdjęciami z Pokoleń.
|
a ja nigdy wp nie dostałam
|
Jest na to mod na mts. Już chyba o tym gdzieś pisałam. Ma 3 wersje, jedną z nich (ja ją mam) jest taka, w której każde dziecko dostaje lalkę. Lalki dostają dzieci nowo narodzone, na drugi bądź trzeci dzień po narodzinach.
http://www.modthesims.info/download.php?t=444659 Dla tych, którzy chcą wyłączyć system wspomnień całkowicie, w temacie o modach dla Pokoleń zaktualizowałam posta i podałam w nim info o modzie na wyłączenie wspomnień. |
Anie wielkie dzięki ;)
|
U mnie bez modów nowo narodzone dziecko dostało lalkę (pojawił się odpowiedni komunikat). Czy to znaczy, że nie każde dziecko bez modów dostaje lalke?
|
Zgadza się, nie każde. Ja miałam troje dzieci i tylko jedno dostało. Potem sprawiłam sobie moda i teraz wszystkie dzieciaki dostają te lalki, na drugi bądź trzeci dzień od narodzin.
|
Ja dostałam lalkę już z 1 dzieckiem (bez modów) ale spróbuję z drugim małym simem, ciekawe czy też dostanie ..
|
Moje każde dzieci dostały dotychczas laleczkę, chociaż ostatnio mnie wnerwiła "matka chrzestna trojaczków" bo każda córeczka dostała takiego samego, i weź tu je rozpoznaj.. ;d
Moje dzieci bawiły się chwile z nimi i bam, laleczka żyje, choć miały dużo przyjaciół. ;d |
Tutaj nie chodzi o ilość przyjaciół, ja zawsze sztucznie każę im się zaprzyjaźniać ze wszystkimi krewnymi, a trochę ich jest. Tutaj raczej chodzi o to, jak dużo czasu dziecko spędza czasu z domownikami i czy często ma słabo zaspokojoną potrzebę towarzystwa. Zresztą to testuję to właśnie. Dziewczynce sztucznie pogarszam towarzystwo i każę bawić się lalką... Zobaczę jakie to będzie miało efekty.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:53. |