![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi oraz problemy z gra
Mi kiedyś żadne dodatki nie działały :/ Teraz instaluje (meble,fryzury, itp.) clean instellerem(czy jakoś tak) ;)
|
Cytat:
|
Ostatnio mój okropny komputer strasznie się zamulał, a że mam jeszcze The Sims 2 (3 na urodziny dostanę, bo najpierw muszę do nich nowy komputer kupić), a okropnie mi zamulały i tęskniłam za jedną okolicą, odinstalowałam wszystkie dodatki i akcesoria, oprócz podstawy. I dzisiaj chcę zainstalować CPR (tęsknię za śniegiem :D), a tu mi wyskakuje coś, że zapisy są inne niż te zapisy w grze (bo odinstalowałam też OŻ, na którym miałam zapisy i nie wiem co się z nimi stało). Więc nie kontynuowałam instalacji. I teraz chcę te zapisy z OŻ, co chyba jeszcze są w grze (bo miałam też zapis z Miłowa jeden) usunąć. I teraz pytanie jak? Bo w katalogu The Sims 2 nie ma folderu Save, a ja nie chcę czegoś namieszać ani reinstalować podstawy...
EDIT: A dokładniej pojawia się takie coś: http://i44.************/nvy1j9.jpg |
Owocowy Raj - a ja nawet zaakceptowałam Twój temat.
Poczekaj na moderację, a jeżeli chodzi o problem to: Najlepiej przesunąć np. na pulpit cały folder EA Games z Moje Dokumenty :) Gra stworzy nowy z zapisami miast adekwatnymi do dodatków, które zainstalujesz. A bezpośredni zapisy otoczeń są w Moje Dokumenty > EA Games > The Sims 2 > Neighborhoods |
Cytat:
Dzięki. A jak usunąć te zapisy, to wszystkie? A i potem ten folder znowu przenieść, czy już nie? |
Ja mam pytanko: Jak pozbyć się trądziku u nastolatka (skiny maxisowe)? Może jakiś sposób boolpropem...
|
Odp: Pytania i odpowiedzi oraz problemy z grą
Przeniosłam folder i nic : |
Czyli muszę wykasować zapisy... Bo jak jest ten folder, to potem mam N001, N002 i N003 czyli okolice. I jak na nie klikam, po kolei, to potem są Characters, Lots, Thumbnails, jakiś jeden obrazek, jeden plik Package i jeden plik Reia. I co ja mam teraz usunąć? |
Owocowy Raj NIE!!!!!!!!!!!!! STOP!!!!!!!!
Nie spojrzałam na obrazek :) Nic nie odinstalowywuj, nic nie kasuj, po prostu kliknij OK :D Gra tylko ostrzega, że jak zainstalujesz, to zapisy będą dostosowane do dodatku. Możesz oczywiście zrobić kopię zapasową i skopiować folder z Moje Dokumenty, ale ja nigdy tego nie robiłam i wszystko było OK :) A jak odistalowujesz, to komunikat mówi o tym, że stracisz okolice, które doszły w dodatku. Sory, że Cię wprowadziłam w błąd. Źle zrozumiałam pytanie. W każdym razie nie musisz bać się tego komunikatu. |
Cytat:
:) |
Mam problem. Od miesiąca nie grałam w simsy. Posiadam dużo dodatków w czym jest Osiedlowe Życie. Ostatniego razu gdy grałam w simsy Jaskinia Pokrzyku normalnie była wraz z rodzinami w niej, dziś weszłam i nie było Jaskini Pokrzyku- Miłowo, Werona i Dziwnowo były tylko tej jednej. Jak 'przywrócić tą miejscowość i dlaczego jej nie ma?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:25. |