![]() |
Odp: The Sims 3: Zwierzaki - Wrażenia z gry
Mi gra się bardzo podoba, ale mogliby robić trochę ładniejsze zwierzaki.Chociaż i tak są 100 razy lepsze niż w dwójce.
|
Mnie bardzo urzekły te zwierzątka. Bardzo fajnie i przyjemnie się gra. Super jest też to, że kiedy tworzy się "puchowego" kotka i dodaje do niego obrożę, futerko na szyji się jakby zmniejsza. Wygląda to bardzo realistycznie. Kolejnym plusem są dodatki do zwierząt. Pełno zabawek, kuwet, domków. Dla koni tych rzeczy jest najwięcej. :) Zawody jeździeckie są super! Autorzy mieli fajny pomysł.
Narazie znalazłam jeden minus, bo gram zaledwie 2 dni. :) Jest nim niezgodność ras psów, czy też kotów. Praktycznie niczym się one nie różnią. Ale to jest taki mały minusik. :D Wg mnie gra jest zajefajna i polecam wszystkim! :D :) |
Cytat:
jak zobaczyłem jak zrobili goldena retrievera w dwójce to myślałem że osiwieje(chociaż w trójce jest trochę za ciemny no ale to robili amerykańcy a w ameryce goldeny są brązowe) |
Ogólnie wrażenia - fantastyczne. Czekałam na psy i koty, mimo iż konie wyszły im najlepiej.
Może to tylko u mnie się wydarzyło, ale pierwszy raz (w jakimkolwiek dodatku) zdarzyło mi się, że moja simka zakochała się w facecie (z gry) zaszła w ciąże i urodziła bliźnięta.. Wydawało mi się, że podwójna ciąża występuje wtedy, gdy w nagrodach wykupimy opcję. Ona jej nie ma więc wychodzi na to, że ma ją "bohater stworzony przez twórców". Chyba, że jakoś wkradła się opcja, że przypadkiem też się trafi :D (Tylko w zwierzakach tak mi się zdarzyło a gram w simsy od momentu gdy wyszły TS1, TS2 i teraz TS3) |
Mi się często zdarzają bliźniaki u sąsiadów, wcale nie trzeba mieć tej nagrody o wzmożonej płodności. Także to raczej normalne.
|
wzmożona płodność po prostu zwiększa prawdopodobieństwo ciąży mnogiej, a nie sprawia, że jest ona w ogóle możliwa ;)
|
u mnie zawsze jak moje simy maja wzmożona płodność to rodzą się bliźniaki lub trojaczki. a co do zwierzaków w the sims 3 to dodatek jest fajny ale ma masę błędów. Ale da się jakoś grać.
|
Od samego początku mam o tym dodatku mieszane uczucia.
Po włączeniu mi się tak podobała, że to masakra. Te miasto. ( <3 ) Tworzenie zwierzaków ( <3 ) Ale potem pruba rozgrywki. Z samym koniem grało mi się fajnie, ale już gdy miałem rodzinkę większą niż 2 członków (8) gra mnie zniechęciła. Może dlatego, że od zawsze gram małymi rodzinami. Ale puźniej chęci do gry wróciły, po przeprowadzce mojej simki. :D Miała tylko konia, teraz jest szczęśliwą chodowcą konia do wyścigów. Wyścigi mi się naprawdę spodobały... Myślałęm że ona z koniem tylko wejdzie do budynku, i to tyle, a tu mogę ustawić trudność, szybkość ... ( <3 ) Gre oceniam pozytywnie... |
W dwójce zawsze grałam małymi rodzinami, a jak mi się Simy zestarzały, to je porzucałam i zaczynałam grać w innym domu :P W trójce polubiłam duże rodziny. Niby czasem narzekam, że dużo przy nich roboty, ale jak mi się zdarzy grać małą rodziną, to mi się nudzi... ;) Przyzwyczaiłam się, że moje Simy "chodzą stadami"...
A co do tematu, to gdyby gra mi się tak niebotycznie nie cięła, to byłoby super, bo poważnych błędów nie mam. To moje wyłączanie się gry w Appaloosa minęło, sama sobie zapis zepsułam niechcący :P Na nowym zapisie z AP gra się nadal tnie, ale już nie wyłącza. Podoba mi się wiele rzeczy z dodatku, najbardziej konie i drobne zwierzęta, głównie duże ptaki. Co mi się nie podoba... brak możliwości wypuszczania z klatek małych ptaków... Te ptaszki są takie malutkie, a klatka jest taka nieprzejrzysta, ma takie grube te pręty, nawet nie widać za dobrze, że coś tam jest w tej klatce. |
Hej :)
Zwierzaki bardzo fajne, lecz nie udaje mi się złapac jednorożca :) Komu się udało, i jak? |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:11. |