![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Narutoman, Nie zrozumiałeś/łaś mnie. Chodziło mi o to, czy błogosławienie, przeklniecie daje coś więcej niż nastroje.
|
łeś ;)
To raczej nic więcej nie daje oprócz lepszego/gorszego samopoczucia. |
Hejka.
Piszę bo jestem posiadaczem simsów Zwierzaki i mam kilka pytań 1. Czy wam też napęd nie czyta żadnej płyty z simsami bo ja już próbowałem ze 100 razy i wreszcie ruszyła instalacja :( Zapewniam was,że inne płytki czyta 2. Co jest potrzebne do nabycia konia? 3. W jaki sposób wogóle nabyć zwierzaki. 4. Widziałem w filmiku jak pies goni złodzieja czy można jakoś go nauczyć. 5. Czy to prawda,że jak sim umiera to kosiasz przyjeżdża na czarnym rumaku? 6. Po czym poznać,że Kotka?suczka, Klacz jest w ciąży? Na razie to tyle pytań. |
2,3 - Zwierzaki można adoptować przez komórkę lub komputer, można przywłaszczyć sobie dzikiego konia, bezdomnego psa lub kota. Można też odkupić źrebiątko, szczeniaczka, kociątko od sąsiada.
5 - Nie, to nie jest prawda. Gdy koń umiera Mroczny na niego wsiada i razem jadą do ''portalu''. Na resztę pytań nie znam odpowiedzi ponieważ nie nabyłem jeszcze zwierzaków. |
1. U mnie wszystko OK, za pierwszym razem ruszyła instalacja :)
2. Można stworzyć CAP'ie, adoptować przez telefon, adoptować od sąsiada albo przygarnąć dzikiego konia lub adoptować jednorożca. 3. Adopcja przez telefon, od sąsiadów, w CAP'ie lub przygarnąć bezdomne zwierzeta. 4. Nie wiem :( U mnie był już złodziej, ale mój pies tylko szczekał. 5. Jak napisał Narutoman :) 6. Wyświetli się informacja oraz w nastrojnikach pokaże się, że spodziewa się potomstwa |
Cytat:
|
co się stanie jeśli
zostawię zwierzaki w domu Przyjedzie opieka tak jak do niemowlaka? |
nie, możesz nimi grać normalnie albo same się sobą zajmą, jeśli masz włączoną wolną wolę dla zwierzaków.
|
Mam pytanie dotyczące zwierzaków w TS3 po zmroku. Czy mogą normalnie mieszkać w wieżowcach?
|
Pies i kot na pewno, potrafią korzystać z windy. Ale koni to ja jakoś w BP nie widzę...
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:35. |