![]() |
Odp: Proste pytania i odpowiedzi
No właśnie dużo ćwiczy. Moja akrobatka ma 10 poziom i ciągle się pali od tych kółek :) . Może spróbuję jeszcze poćwiczyć, o ile sim znowu mi nie umrze.
|
Czy w tym dodatku są punkty osobistości? (Wnioskuję po tym, że są takie kariery jak piosenkarz itp.)
|
Punkty Osobowości zyskuje się już od PZ wystarczy zaprzyjaźnić się z jakąś gwiazdę.
Ale możesz też dostać punkty za występ. |
Cytat:
|
Moja simka marzy o nagraniu płyty. Jak to zrobić?
|
Cytat:
W każdym razie - nagrywanie płyt to ściema. To po prostu jedna z dodatkowych interakcji, jaka wyszła w ZG, nic więcej. |
Odp: Zostań gwiazdą - wrażenia z gry
Takie, pytanie, bo nie mam dodatku i jeszcze przez jakiś czas nie będę miał, więc pytam jaka ocena Zostań Gwiazdą ?
|
Przepraszam, jeżeli to pytanie już padło, ale nie udało mi się prześledzić całego wątku...
Czy gra przez internet z innymi graczami jest konieczna czy jest opcją do wyboru? Noszę się z zamiarem kupna dodatku, ale jeśli musiałabym grać przez internet i być uzależniona od innych graczy to odpada... |
@Fatumka Jest opcją do wyboru. Kto chce ten korzysta, kto nie chce to nie korzysta :D. Przecież to byłoby bez senu jakby było tak jak mówisz xD... Skąd ten pomysł?
|
Anulaa89 -> pomysł wziął się z niedostatecznych informacji jakie uzyskałam czytając dyskusje przedpremierowe. Potem na dosyć długi czas byłam odcięta od internetu i nie mogłam tego dokładniej sprawdzić. Dlatego zapytałam tu. Dzięki za odpowiedź :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:50. |