![]() |
Odp: The Sims 3 Nie z tego świata - przedpremierowe dyskusje.
Screen jest nawet straszny ale po chwili skojarzył mi się z jakąś chorobą powodująca paraliż ( bodajże choroba Heinego medina) i te zombie to zwykli simowie z lekko zielonkawą skorą i właśnie tą chorobą.
http://sims.arhn.eu/wp-content/uploads/2012/07/28.jpg Czy oni jedzą mózgi?! I zdaje mi się że ta kobieta-zombie w czerwonym ma chyba nową fryzurę? Jeszcze gdzieś na wiki wyczytałam że NZTŚ doda: -Nowe odcienie skóry , są bardziej skrajne. -12 nowych fryzur - 10 nowych strojów + stroje stworów nadprzyrodzonych - możliwość tworzenia: wilkołaków,czarownic,wróżek,duchów a nawet dżinów - gracze mogą dostosowywać paznokcie bądź pazury http://sims.wikia.com/wiki/The_Sims_3:_Supernatural -Link do wiki |
yy... Pisali gdzieś DAWNO TEMU że będzie można tworzyć simy o różnych kolorach. Fioletowe, Zielone, Różowe a nawet Żółte.
Na stronie http://sims.arhn.eu znalazłem ikonę dodatku "Nie z Tego Świata". Powiedzcie, że jest nieziemska. :3 http://i.imgur.com/e0LRj.jpg |
Hm. Dżinów?
Przeczytałam co tam piszą o wróżkach na tej stronie no i jak dla mnie dosyć ciekawie. Zombie mnie nie interesują, ale może zmuszę się do przeczytania. EDIT: Nie zauważyłam ikonki. Jak dla mnie może być, całkiem fajna. |
kiniusia, bo jak masz Zostań Gwiazdą to możesz zostać Dżinem, a EA zrobiło tak, że jeżeli będziesz posiadała ZG. to będziesz mogła owego dżina zrobić w CAS'ie .
|
Zaniedlugo nowy czat :) ja bardzo się ciesze, z tego dodatku.
Nowe kolory skóry, nowe suwaki - spiczastość uszu, długość uszu. wysunięcie szczęki u wilkołaka. Myślę, że EA się postarało i otrzymamy dobry, rozbudowany dodatek. Tworzenie eliksirów będzie moim ulubionym hobby - pewnie całymi nocami będe latał po mieście i szukał składników ;D Ciekawi mnie czym jest - Magical Wardrobe o ktorej mowa na wiki oraz z której w zwiastunie wyskakuje sim? Jakieś pomysly? |
Hmmm może Narnia albo jakiś teleport , może coś jak tajemnicze przejście w formie szafy.
|
Pierwsze słyszę, że w ZG mogło się mieć dżina :P Może dlatego, że mało interesowałam się tym dodatkiem.
Co do tej szafy.. to uważam podobnie jak up, że to jakiś telefon i coś w stylu Narni. Oczywiście niekoniecznie jej, może teleport do jakiegoś innego świata. Coś takiego jak wehikuł czasu z Kariery :D Kurczę coś nie chwalą się tymi wampirkami, a z racji tego, że PZ nie mam, to chciałabym nimi pograć. (wypróbowywałam je u koleżanki i mi się podobały, ale nie widziałam sensu kupowania dodatku tylko dla wampirów, bo z klubów i sławy korzystałabym tylko przez kilka dni..) Ktoś tu pisał, że jak ktoś nie ma PZ to dostanie je wraz z NZTŚ. Mam nadzieję, że to prawda. No i jak sobie sprawię dodatek to będę na pewno grać wróżkami. :D Ciekawie się zapowiadają i jeśli już to głównie tymi co psocą. Te dobre też przetestuje oczywiście, no ale.. Te figlarne jakoś wydają się ciekawsze :P Wampirami również jeśli mi dojdą. Czarownicami też nie pogardzę. Zombie i wilkołaków chyba nawet nie ruszę. Eliksiry fajna sprawa też. Pewno wróżki będą robić swoje i czarownice swoje. |
Skoro rzekomo można będzie tworzyć dżina w CAS'ie to dlaczego nie będzie można tworzyć również mumii?
|
eh, skąd my to możemy wiedzieć... Gdybyś śledził wszystko od początku, byś wiedział. *.*
Było gdzieś zdjęcie, gdzie było zdjęcie dżina w CASie, ale mumi, W.P i sim-bota nie było. Dlaczego? Nie wiem, zapytaj się twórców. |
Lubie, zacznij odróżniać zwykłe pytania od pytań retorycznych. :D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:03. |