![]() |
Odp: Sims 3 Seasons- przedpremierowe dyskusje.
Cytat:
|
Ja też na ten dodatek czekam z niecierpliwością bo sporo dojdzie mimo że dojdzie tylko jedna roślina do Hodowania to i tak, dojdzie kilka potraw ;) np kanapki z szynka które były w the sims 2 ;) teraz wracają do the sims 3 ;). Czyli będzie więcej przepisów a im więcej przepisów tym więcej moje simy będą miały do poznania no i miejmy nadzieje że jakieś nowe gatunki rybek też nam dadzą bo ja uwielbiam jak moje simy łowią ryby;).
|
A ja nie lubię nowych ryb, bo twórcy zmuszają do trzymania ich w kulach. Skoro mam Nowoczesny Apartament i Po Zmroku, to chcę trzymać ryby w dużych akwariach, nawet w grze nie będę męczyć ryb w kuli... Tymczasem ryb z PZ nie widać w akwarium z NA, a ryb z ZG nie widać ani w akwa z PZ, ani w Akwa z NA. Monitowałam kilka razy do Pomocy Technicznej, ale oni to olewają. Skoro poważniejszych błędów nie mają zamiaru naprawiać, to takich rybek też nie naprawią...
|
moje simy wykorzystują ryby do potraw a nie jako domowe zwierzaki ;) i w tym celu je łowią ;). Dlatego też mam nadzieję że, ich trochę dojdzie w CPR i NZTŚ.
|
Mordercy rybek... :P Ja uważam, że ryba lepiej się prezentuje w akwarium, niż na talerzu... W realu mam akwarium i to najlepszy "telewizor" z możliwych. Może cud się zdarzy i EA dopracuje choć raz dodatek na maksa, dbając o szczegóły, a nie tylko o "pierwsze wrażenie".
|
Tak , anie moje simy to mordercy rybek ;). Ale przynajmniej łazić do sklepu nie musza bo sami sobie łowią ;) jedynie po jajka ser i mięso chodzą ;). Gdzieś pisali że, simy będą mogły też parasoli używać w ochronie przed słońcem i się, zastanawiam czy wampiry w ten sposób nie mogły by się ochronić przed słońcem fajnie by było.
|
No tak, wyszło kilka nowych szczegółów, a co bulwersujące to zmobie nie będą powstawać z grobów tylko zamienią się w nie losowo wybrane simy :/ co za kaszana, czy tak trudno było zrobić, żeby zombi były generowane z grobów losowo, tak jak duchy? Wkurza mnie w EA to, że potrafią zrobić wiele skomplikowanych i fajnych rzeczy a podstawowe sprawy partolą.
|
Dokładnie... :( I powtarzam po raz tysiączny, nie wybaczę im wózków dziecięcych! A jak znowu dodadzą nowe ryby ale nie będą widoczne w dużych akwariach, to już ich chyba zbluzgam na twitterze!
|
ja tam się ciesze ze pory roku będę sobie mogła ustawiać ile maja trwać a nie tak jak w 2 że każda po 5 dni trwała ;).
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:49. |