![]() |
Odp: Zwyczajne przygody niezwyczajnej rodziny Charionette
Wygibasy Henry'ego są naprawdę smerfastyczne :D Czytałam wszystko na bieżąco (przepraszam, że nie komentowałam..) i mam nadzieję, że Twoja następna historia będzie równie zwariowana jak ta (może być bardziej). Niewiele jest ojsg przy których zdarzało mi się popłakać ze śmiechu, a Twoje należy do ścisłej czołówki;) Mam nadzieję, że niedługo znów będziemy mogli czytać perypetie Twojej nowej rodziny (choć, jak ktoś kocha, to poczeka :))
|
Szkoda, że to już koniec :(
Chcę ci powiedzieć, że bardzo podobała mi się twoja historia, od początku ją czytałam, była jedyna w swoim rodzaju, masz świetne poczucie humoru i świetnie piszesz Mam nadzieję, że niedługo pojawi się nowa równie ciekawa jak nie lepsza historia, bo w końcu człowiek cały czas się rozwija. Tylko nie daj nam zbyt długo czekać. pozdrowionka :) |
Uff, nadrobiłam zaległości, jak zwykle uśmiałam się do łez. Henry my love forever!
Szkoda, że nadszedł kres tej familii, ale z niecierpliwością czekamy na nową;) |
Szkoda że koniec, ale siostrzyczko ogromny szacuneczek. Wiadomo po kim talent( ta moja skromność) Kocham cię wiesz?:P Szkoda że koniec.. ale tego nigdy nie będę w stanie zapomnieć :)
|
dlaczego. do. jasnej. cholery. musiałaś. skończyć. najlepsze. ojsg. na. świecie.?
będę tęsknić za Chooserami[*] |
A jednak koniec świata nastąpił 17.11.2012. :(
( data dodania ostatniego odcinka ) |
Ja czytałam.
Powiem Ci, że z każdym odcinkiem coraz bardziej lubiłam Chooserów. Koniec świetny, hepiend. Szkoda, że kończysz, chociaż podobno co za dużo to niezdrowo. ;) Przepięknie poprowadziłaś tą rodzinę. :D |
No szkoda :( Ale z drugiej strony, gdybym miała doczekać się śmierci ze starości Henry'ego, to już wolę, że skończyłaś, bo nie przeżyłabym tego :D
|
Jak szkoda,że już się skończyło :(
Henry to jest chyba kurczę nieśmiertelny dziadziuś,tyle lat żyje i doczekał się adoptowanych córek :D Myślę,że powinniśmy założyć Fun-klub Chooserów. :P |
Dziękuję wszystkim za komentarze, one naprawdę dużo dla mnie znaczą :)
Wiecie, że teraz strasznie brakuje mi Chooserów...Ale niestety nie mam ich już :/ @up: jak założycie dajcie znać :D Owszem, Henry jest nieśmiertelny xD to przez jego seksowny neonowy dresik :P Już mam w głowie nową historię ;P Wiem, że nic nie pobije Henry'ego i nawet nie będę próbowała, ale mam nadzieje, że nowi simowie przypadną wam do gustu :D |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:56. |