TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Studenckie Życie - proste pytania i odpowiedzi. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=64691)

Kędziorek 15.07.2013 18:33

Odp: Studenckie Życie - proste pytania i odpowiedzi.

Nie ma żadnej różnicy poza tym, że akademiki są koedukacyjne, a bractwa są albo męskie albo żeńskie.
I tu i tu wprowadzasz się normalnie :)

Lena 16.07.2013 23:05

Witam, mam pytanie. Jak podjąć karierę rzeczoznawcy sztuki?
Z góry dziękuje za odpowiedź :)

anizali 16.07.2013 23:26

Musisz mieć duże wpływy, u ważniaków bodajze, i powinnaś dostac propozycję pracy.

@down: no tak. Zapomniałam. :)

Kędziorek 16.07.2013 23:30

Nie u ważniaków, ale u buntowników :) Trzeba posiadać maksymalny poziom wpływów w tej grupie. U ważniaków jest zawód agenta sportowego, a u kujonów - projektanta gier komputerowych.

Lena 17.07.2013 10:47

Dziękuje kedziorek :)
Mam chyba 9 poziom, więc mam nadzieję, że jak dobiję do 10 to pojawi się propozycja

Fatumka 14.08.2013 18:54

Hej, mam pytanie! Czy jest jakiś sposób na poznanie Simorośli? Chyba już tu ktoś pytał, czy ona jest w konkretnym miejscu i pamiętam, że padła odpowiedź, że sobie chodzi po kampusie, ale jeszcze żadnej nie spotkałam...
Czy sim musi studiować coś konkretnego, żeby spotkać Simorośl? Mam dwóch simów na studiach - jeden studiuje sztuki piękne a drugi komunikację, pilnuję też, żeby dosyć dużo czasu spędzali na zewnątrz, ale Simorośli ani widu ani słychu.
Przyglądałam się nawet rosnącym gdzieniegdzie roślinkom, bo w samouczku wyczytałam, że czasem się zakopują w ziemię... Ale nic to nie dało.
Ktoś ma jakieś rady jak wytropić te stworki?

carineesz 14.08.2013 22:32

Nie trzeba byc na konkretnym kierunku studiów. Ja spotykalam je przypadkiem, gdy przechodziłam. Czasami mozna znalezc je w takiej jakby książce z ludzmi z danych... Kast... Grup... Kujnow, ważniaków itp.

ajditia 17.08.2013 12:35

Simorośl jest w akademiku tylko dla dziewczyn (nie mam pojęcia jak się nazywa ^^)

Znikatka 16.02.2014 09:33

Heja, mam takie pytanie. Czy mogę jakoś tak pokombinować żeby do Akademika w którym mieszka moja simka, przeprowadzić konkretnego sima z miasta, żeby mieszkał z nią? Bo chciałabym mieć go pod ręką... ;)

I drugie pytanie. Gdzie do cholery mogę znaleźć sznurki na pranie? Bo przeszukałam cały katalog i nic?:((

Hebe 16.02.2014 10:26

Możesz wpisać kod "testingcheatsenabled true", kliknąć na tego sima trzymając jednocześnie shift i gdzieś powinna się znaleźć opcja "dołącz do aktywnej rodziny".

A sznurki dochodzą chyba z dodatkiem Kariera, o ile się nie mylę.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:00.