![]() |
Odp: Studenckie Życie - proste pytania i odpowiedzi.
Nie ma żadnej różnicy poza tym, że akademiki są koedukacyjne, a bractwa są albo męskie albo żeńskie.
I tu i tu wprowadzasz się normalnie :) |
Witam, mam pytanie. Jak podjąć karierę rzeczoznawcy sztuki?
Z góry dziękuje za odpowiedź :) |
Musisz mieć duże wpływy, u ważniaków bodajze, i powinnaś dostac propozycję pracy.
@down: no tak. Zapomniałam. :) |
Nie u ważniaków, ale u buntowników :) Trzeba posiadać maksymalny poziom wpływów w tej grupie. U ważniaków jest zawód agenta sportowego, a u kujonów - projektanta gier komputerowych.
|
Dziękuje kedziorek :)
Mam chyba 9 poziom, więc mam nadzieję, że jak dobiję do 10 to pojawi się propozycja |
Hej, mam pytanie! Czy jest jakiś sposób na poznanie Simorośli? Chyba już tu ktoś pytał, czy ona jest w konkretnym miejscu i pamiętam, że padła odpowiedź, że sobie chodzi po kampusie, ale jeszcze żadnej nie spotkałam...
Czy sim musi studiować coś konkretnego, żeby spotkać Simorośl? Mam dwóch simów na studiach - jeden studiuje sztuki piękne a drugi komunikację, pilnuję też, żeby dosyć dużo czasu spędzali na zewnątrz, ale Simorośli ani widu ani słychu. Przyglądałam się nawet rosnącym gdzieniegdzie roślinkom, bo w samouczku wyczytałam, że czasem się zakopują w ziemię... Ale nic to nie dało. Ktoś ma jakieś rady jak wytropić te stworki? |
Nie trzeba byc na konkretnym kierunku studiów. Ja spotykalam je przypadkiem, gdy przechodziłam. Czasami mozna znalezc je w takiej jakby książce z ludzmi z danych... Kast... Grup... Kujnow, ważniaków itp.
|
Simorośl jest w akademiku tylko dla dziewczyn (nie mam pojęcia jak się nazywa ^^)
|
Heja, mam takie pytanie. Czy mogę jakoś tak pokombinować żeby do Akademika w którym mieszka moja simka, przeprowadzić konkretnego sima z miasta, żeby mieszkał z nią? Bo chciałabym mieć go pod ręką... ;)
I drugie pytanie. Gdzie do cholery mogę znaleźć sznurki na pranie? Bo przeszukałam cały katalog i nic?:(( |
Możesz wpisać kod "testingcheatsenabled true", kliknąć na tego sima trzymając jednocześnie shift i gdzieś powinna się znaleźć opcja "dołącz do aktywnej rodziny".
A sznurki dochodzą chyba z dodatkiem Kariera, o ile się nie mylę. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:00. |