![]() |
|
Odp: The Sims 3 - Rajska Wyspa - przedpremierowe dyskusje
Premiera światowa (25.06.2013) , w Polsce (27.06.2013) , ale w nie których sklepach gra była ze 2-3 dni wcześniej , jak np. Media Markt , Expert itp.
|
Nie wiem jaka ta data, ale chyba 27... Ale mnie mile Merlin zaskoczył, prawdziwy "czarodziej", z tego sklepu! :D Dostałam grę, Yupi! No może nie aż takie Yupi, bo kompa sprawnego będę miała jutro, ale próbuję zainstalować grę na moim 10-letnim lapku. Właściwie to nie wiem ile on ma lat, ale tak ok. 8-10. Jeśli z grą będzie coś nie tak, to nie będę wiedziała czy winna jest gra, czy leciwy lapek, no ale przynajmniej sobie dodatek obejrzę... Teraz gram Agnieszką Darling (Zadek) i jej wskrzeszonym mężem, Erikiem. Zbudowałam im dom na palach, na plaży. Przeniosę ich razem z tym domem do Isla Paradiso. Gra się zainstalowała no to odpalam i zobaczymy co mój leciwy lapek na to ;)
|
Cytat:
|
Ja już instaluję :D
|
Ja dzisiaj jade do sklepu po ten dodatek. Juz nie moge sie doczekac az go zainstaluje. :D
|
A mój niestety będzie dopiero jutro, co oznacza, że zainstaluję go za jakieś 3 dni. Toż to tortury są. :< Niech wszyscy, którzy już mają dzielą się zdjęciami, umilcie mi czas czekania. <3
|
jako,ze jest juz po premierze dodatku,wiec temat moge zamknac
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:00. |
|