![]() |
Odp: Forumowa Mafia IV
- Cześć, Juliet... - spojrzałem na byłą żonę z niechęcią. - Nie wiem, nie było mnie w mieście. Jakąś kobietę. Musiała być gorsza od ciebie, to dziwne, że są nawet takie babsztyle.
To jest zabawa, żebyśmy się nie pokłócili na serio przez przypadek xD |
ale przeciez nikogo nie zabili jeszcze ok.
|
co ty mu robisz juliet, ten sprzet jest mi potrzebny!
*odepchnela ciezarna ale delikatrnie zeby baklazanowi sie nic nie stalo* |
Poczułem jak ktoś ciągnie mnie po betonie rysując mi przy tym plecy, zmróżonym okiem widziałem jak jakaś baba obmacuje różowego żołnierza. Widać jak ludzie się interesują. Tak samo było wczoraj. Sensacja była dopiero po śmierci kobiety. Mężczyzny, który również ucierpiał i próbował jej pomóc poszedł w niepamięc, a nie kracząc nie długo w ramiona śmierci.
|
Zwinąłem się z bólu, ale po zrobieniu kilku przysiadów i odczekaniu chwili poczułem ulgę. Złapałem Juliet za ramię i obezwładniłem.
- Wiesz dobrze, że jestem przeciwny przemocy wobec kobiet. - szeptałem jej do ucha. - Ale byłem też w Wietnamie i skończyłem szkołę oficerską. Widziałem śmierć wielu osób, więc dobrze Ci radzę, żebyś zastanowiła się z kim zadzierasz. Puściłem kobietę, która upadła na ziemię. e: SPC, "różowego żołnierza" xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD |
*łapie sie za głowe*
co za ludzie *wychodzi z pomieszczenia, czy gdzie teraz wszyscy siedza* |
Robiło się późno, więc pożegnałam się i skierowałam w stronę domu.
Mrok zapanował nad ulicą, oświetlało ją jedynie światło lamp i samochodów. |
Cytat:
AHAHAHAHHAHA poważnie xDD Pozdro z podłogi xD |
Obudziłem się. Byłem w zakładzie! Nadal! To był sen? O ja nie wierzę. Od wczorajszego zdarzenia mam jakieś schizy..
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:05. |