![]() |
Odp: Forumowa Mafia V
Albo odniosę się jeszcze do mojego posta wyżej.
MAFIO! Jeżeli mnie słyszysz zabij mnie, bo te niedowiarki mi nie wierzą, że mieszkańcem jestem! Błagam! |
Cytat:
|
proszę wybaczyć, ale LP23, w moim mniemaniu coraz bardziej się pogrążasz, bo z każdym razem chcesz odrzucić podejrzenia od swojej osoby.
|
Cytat:
Cytat:
Jeżeli dożyje, to zagłosuję na alpherainna. Tak wiem ściągam na siebie podejrzenia. Ubijcie mnie dziś proszę :cry: |
Lepki, nie dziw się, że mamy do Ciebie takie podejście jakie mamy. Faktycznie zachowujesz się bardzo dziwnie :| Nie twierdzę, że na 100% będę głosowała jutro na Ciebie, ale zastanowię się nad tym.
|
Możesz głosować.
Takie pytanko Lepki. Zagłosujesz na mnie, tylko dlatego, że wciąz mam cię za podejrzanego? Ok, jeśli tak i dodatkowo, w kązdym poście wspominasz, że jesteś mieszkańcem, to moje podejrzenia są według mnie wystarczająco uzasadnione. |
Wydajesz mi się podejrzany tak jak wy to lubicie mówić. A po drugie magia nie kłamie ;)
|
Cytat:
[IMG]http://i60.************/wkiyi0.png[/IMG] @down: i tak samo Ci wyszło? XD @down2: to jeszcze bardziej niż ja się przyłożyłeś, wpisałam tylko raz. :fun: |
hahah, Diana, tak samo sprawdziłem xDDD
edit: było prawdopodobnie, na to wygląda i w swoim czasie xDD wpisywałem z małych liter, skrótem i dużymi literami :D edit2: musiałem się upewnić xD |
Niebawem egzekucja.
Jakbym zginął, pomścijcie mnie głosując na alhpera albo Lepkiego, pls :D A na nekrologu chcę panterkę xd |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:29. |