TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50756)

olusiak 03.09.2009 16:56

Odp: Pytania i odpowiedzi

Mam takie pytanie moja simka ma logikę na maks i ma 1 range dopiero w szachy, gdy dzwonię po przeciwnika wyższej rangi losuje mi, że sim taki i taki zaraz przyjdzie problem w tym, że ten sim już dawno umarł :/ i jak teraz zdobyć wyższą rangę skoro za każdym razem losuje mi tamtego sima?

Safeguard 03.09.2009 17:03

Mam prośbę, wiecie może, gdzie jest plik do deinstalacji w simsach.

Orzechowo 03.09.2009 17:28

a rang sie nie zdbywa grajac dlugo w szachy??

Noemi 03.09.2009 18:56

@ up: nie. Jeśli nie jesteś o końca pewna odpowiedzi - nie nabijaj postów.

snoopdogg_tg - Włamywacza można przywołać kodem :TestingCheatsEnabled true . Poszukaj więcej na forum.

Co do olusiaka: czy jesteś pewna, że ten sim umarł? Jeśli tak to może jego duch nadal "żyje". Ja czasami widuję różnych ożywionych duchów w grze, więc jest to bardzo prawdopodobne.

Gio 03.09.2009 19:00

a ja mam jeszcze pytanie, odnosnie czegoś co nie jest błędem, ale chce się upewnić ;)
Czy jak są dwa lustra naprzeciw siebie, to jedno lustro nie odbija obrazu drugiego lustra? (wiem byłby to obraz w obrazie do nieskończoności, no ale...).
I podobnie mam ze lustro nie odbija widoku zza okna :/

snoopdogg_tg 03.09.2009 23:47

Ale ja nie chcę mieć włamywacza z kodów :P

'Mu 04.09.2009 00:59

Cytat:

Napisał olusiak (Post 1115202)
(..)gdy dzwonię po przeciwnika wyższej rangi losuje mi, że sim taki i taki zaraz przyjdzie problem w tym, że ten sim już dawno umarł :/ i jak teraz zdobyć wyższą rangę skoro za każdym razem losuje mi tamtego sima?

Możesz 'polować' na przy stolikach w lokacjach publicznych. W parku pojawia się dużo ludzi - tam zaczęłabym w pierwszej kolejności.
Takim sposobem rozgrywałam swoje partie nim odkryłem opcje w telefonie.

AMSTA 04.09.2009 08:28

ciężko doprowadzic do slubu...mi się to jeszcze nie udało..teraz jestem po fotmacie i jestem w trakcie instalacji ;)

olusiak 04.09.2009 09:56

Cytat:

Napisał 'Mu (Post 1115586)
Możesz 'polować' na przy stolikach w lokacjach publicznych. W parku pojawia się dużo ludzi - tam zaczęłabym w pierwszej kolejności.
Takim sposobem rozgrywałam swoje partie nim odkryłem opcje w telefonie.

ok dzięki wypróbuję tego :)

a co do tego, że umarł to tak jestem pewna a jego ducha nigdzie nie widziałam.

Searle 05.09.2009 13:49

Mój sim jest Stażystą szpitalnym i do awansy potrzebne mu są tzw. badania. Jak je przeprowadzać? Na komputerze nie ma żadnej opcji, a w podpowiedzi jest napisane, że ma uzupełniać jakieś dzienniczki.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:19.