![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Mam takie pytanie moja simka ma logikę na maks i ma 1 range dopiero w szachy, gdy dzwonię po przeciwnika wyższej rangi losuje mi, że sim taki i taki zaraz przyjdzie problem w tym, że ten sim już dawno umarł :/ i jak teraz zdobyć wyższą rangę skoro za każdym razem losuje mi tamtego sima?
|
Mam prośbę, wiecie może, gdzie jest plik do deinstalacji w simsach.
|
a rang sie nie zdbywa grajac dlugo w szachy??
|
@ up: nie. Jeśli nie jesteś o końca pewna odpowiedzi - nie nabijaj postów.
snoopdogg_tg - Włamywacza można przywołać kodem :TestingCheatsEnabled true . Poszukaj więcej na forum. Co do olusiaka: czy jesteś pewna, że ten sim umarł? Jeśli tak to może jego duch nadal "żyje". Ja czasami widuję różnych ożywionych duchów w grze, więc jest to bardzo prawdopodobne. |
a ja mam jeszcze pytanie, odnosnie czegoś co nie jest błędem, ale chce się upewnić ;)
Czy jak są dwa lustra naprzeciw siebie, to jedno lustro nie odbija obrazu drugiego lustra? (wiem byłby to obraz w obrazie do nieskończoności, no ale...). I podobnie mam ze lustro nie odbija widoku zza okna :/ |
Ale ja nie chcę mieć włamywacza z kodów :P
|
Cytat:
Takim sposobem rozgrywałam swoje partie nim odkryłem opcje w telefonie. |
ciężko doprowadzic do slubu...mi się to jeszcze nie udało..teraz jestem po fotmacie i jestem w trakcie instalacji ;)
|
Cytat:
ok dzięki wypróbuję tego :) a co do tego, że umarł to tak jestem pewna a jego ducha nigdzie nie widziałam. |
Mój sim jest Stażystą szpitalnym i do awansy potrzebne mu są tzw. badania. Jak je przeprowadzać? Na komputerze nie ma żadnej opcji, a w podpowiedzi jest napisane, że ma uzupełniać jakieś dzienniczki.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:19. |