TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 4: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=434)
-   -   The Sims 4 - komentarze do newsów (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65173)

Piwusia 09.07.2014 11:22

Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Jeśli chodzi o tatuaże dla kobiet podobają mi się te jaskółki i ptaszek siedzący na gałęzi wiśni. Pozostałe, zarówno dla Simek jak i dla Simów, mi osobiście nie przypadły do gustu, choć nie wykluczam, że zrobiłabym buntowniczego faceta z dziarami na ramieniu. Lipa, że nie dostałam demo, ale mam tylko podstawę trójki, więc jeśli sugerują się ilością dodatków na Origin, to i tak nie miałam szans... Chociaż słyszałam, że demo jest przydzielane raczej losowo, może jeszcze parę osób z tego forum się załapie. :p

Daisy 09.07.2014 11:25

Oh tatuaże są świetne! W końcu coś ładnego w tej kwestii;D Makijaże również są niezłe, nic zaskakującego, po prostu ok:)

Lubie 09.07.2014 11:27

ogólnie CAS demo można pobrać spoza Origina, lecz do jego uruchomienia niezbędny jest klucz seryjny, którego niestety nie dostaliśmy ("my" znaczy osoby bez demo)

TheBlackSheep 09.07.2014 11:42

Ogólnie CAS jest spoko (te ohydne włosy dalej są dla mnie ohydne :P), ale jakoś nie robi to na mnie bóg wie, jakiego wrażenia. Raczej do czwórki mnie to nie przekonało. Jak ktoś tu napisał, możliwe że w demo się zaopatrzę, ale w samą grę...no nie wiem.

Agor-ia 09.07.2014 13:57

Cytat:

Napisał eris234 (Post 1820354)
Możliwe, że po prostu inaczej to przetłumaczą np. jako "odstępstwo od norm" albo "samowolkę" bo w tej aspiracji chodzi o to, że Sim uprzykrza życie innym, zakłóca ogólnie przyjęty porządek, stąd pewnie te kajdanki (oznaczać mogą, że Sim ma na pieńku z policją).

Teraz tak skojarzyłam - zamiast ''dewiacji'' powinien być ''socjopata''. Prawie od początku zapowiadano, że taka cecha będzie. Chyba tłumacze dali ciała :P

Brak długich włosów dla facetów = =

Liv 09.07.2014 14:27

Cytat:

Brak długich włosów dla facetów = =
JAK TO? :O

Wgl dzięki za zdjęcia. Od czasów TS2 nie wierzę tłumaczom...

Mroczny Pan Skromności 09.07.2014 14:33

Aha, wyczytałem, że w sierpniu udostępnią dla wszystkich. Ale pytanie: dla wszystkich z kontem Origin, czy dla wszystkich wszystkich? Nie będę dla jednego dema zakładał se konta :P

TheBlackSheep 09.07.2014 14:38

Cytat:

Napisał Liv (Post 1820382)
JAK TO? :O

Wgl dzięki za zdjęcia. Od czasów TS2 nie wierzę tłumaczom...

Czytałam że to nie jest pełne demo, tylko wersja testowa. Wie ktoś coś na ten temat?

Cytat:

Napisał LaseeeeczkaXD145643 (Post 1820383)
Aha, wyczytałem, że w sierpniu udostępnią dla wszystkich. Ale pytanie: dla wszystkich z kontem Origin, czy dla wszystkich wszystkich? Nie będę dla jednego dema zakładał se konta :P

No niestety właśnie będzie do pobrania na Orgin. Nie uśmiecha mi się to, bo też nie mam konta i nawet nie mam pojęcia czy posiadanie tam konta jest darmowe itd.

Agor-ia 09.07.2014 14:41

Liv, no ja tam na tych fotach nie widzę męskich długich włosów. A trochę mało prawdopodobne, żeby w grze było jeszcze więcej fryzur, w końcu to tylko podstawa.

Demo dopiero w sierpniu? No ja pieprzę.

Irbis 09.07.2014 14:44

Podobają mi się aspiracje, zwłaszcza to, że mają po kilka opcji. Nie widzę jakoś nic dziwnego w tej dewiacji, ani nic niestosownego. Sim dewiant będzie po prostu odstawał od społeczeństwa i będzie przez nie uznawany za złego, niegodnego szacunku rozrabiakę :D
Ubrań, fryzur, makijażu itp. nie przeglądałam, bo chcę sobie coś zostawić do poznawania, gdy już dorwę demo w swoje łapki :D

Dlaczego dopiero w sierpniu? Mamy 9 lipca i niektórzy już bawią się tworzenie simów, a pozostali mają czekać prawie miesiąc? Bez sensu, co oni chcieli tym osiągnąć? :hmm:

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:46.