![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Cytat:
|
Moja Simka ma pragnienie "Napisać autobiografię". Ok, umiejętność pisania ma na maksa, ale jak mam sprawić, by mogła tę autobiografię napisać? Nie ma takiej opcji, gdy klikam nią na komputer i wybieram menu "Pisanie". Jej siostra, pracująca jako urzędniczka dostała kiedyś okazję i dzięki niej może pisać "historię życia", ale moja Monika nigdzie nie ma czegoś takiego...
|
Dziewczynki i chłopczyki, mam ogromny problem.
Moi Simowie (narzeczeństwo xd) nie mogą zawrzeć małżeństwa. Robili bara-bara, całują się, ale nie ma tego. ;/ Emely uważa że Marc jest niezwykle atrakcyjny, ale tego nie ma. ;| Może dlatego, że Marc był wcześniej duchem? Ale zjadł Ambrozję i teraz jest człowiekiem, więc ... ? EDIT : Dziwne, pisze podczas rozmowy "Narzeczona" ale na liście znajomych pisze "Partner : Żaden". LOL. :O |
Czy da się zmienić ubranie?
Chodzi o to, że mam Sima i w kreatorze Simów ubrałem go tak, a mi się już nie podoba, więc jak mam je zmienić? |
Cytat:
|
czy da sie zrobic wlasna kariere do ts3? jezeli tak, to jak?(szukam poradnika)
|
Orientujecie się może, czy powstał jakiś mod na nietracenie pragnień albo przedmiotów w wyposażeniu przy zmianie rodziny?
|
Jak można zostać prezydentem Sunset Valley?
Trzeba ukończyć 10 poziom z Polityki, i to wszystko? |
To u góry już nieaktualne.
Teraz nowe pytanie : Moja Simka ma do każdego stroju inną fryzurę. Jak zmienić, by do każdego stroju była taka sama fryzura? |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:40. |