![]() |
Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów
Fascynuje mnie wręcz ich taktyka. Mnóstwo ludzi wykurzyło się na nich o te baseny, małe dzieci i parę innych rzeczy, a oni postanowili wkurzyć wszystkich jeszcze bardziej rozdając demo tylko wybranym. Fascynujące :D
To miło, że będę dwie okolice w podstawie i nawet cieszy mnie, że druga będzie pustynna. Lubiłam dwójkowe Dziwnowo i liczę na podobny klimat pustynnego miasteczka w czwórce :) |
Mamełe Ty farciaro! :) Ja dema nie mam i mam nadziej, że nie będę musiała czekać tak długo.
Trochę za mało jest "długich" fryzur damskich ;/ |
ZDJĘCIA
Spoiler: pokaż |
@Shattered czy to są Twoi Simowie stworzeni w demo? :O
|
Nie :P To zdjęcia graczy, którzy mają demo
|
A okey. Grafiką jestem kompletnie zawiedziona. Gorzej niż w The Sims 3.. Ale to na razie demo bez paniki :D.
|
Tenebris - akurat CAS ukazuje grafikę postaci taką, jaka z całą pewnością będzie w grze. Zresztą z pewnością widziałaś filmiki i screeny z gry. Simowie tak już wyglądają w czwórce.
|
te zdjęcia są poddane obróbce graficznej, więc kolory mogą się nie zgadzać.
|
Cytat:
Cytat:
Zrobili mi smak na ten CAS i teraz jestem tym bardziej na nich zła, że dali go tylko jakimś wybrańcom :/ Nie wiem czy sobie zdają z tego sprawy, ale gracze którzy dema nie dostali (czyli większość), czuje się przez nich potraktowana jak jacyś fani drugiej kategorii. Dobrze że przynajmniej ten CAS jest darmowy, bo jakby jeszcze zrobili tak, że garstka ludzi dostała by za darmo, a do reszty by wyciągali łapy po dolary, to już by w ogóle było przegięcie z ich strony. W każdym razie, takim czymś, sprawili że tym bardziej nie jestem zbyt chętna do dania im kasy (btw, widziałam na Origine że czwórka tam kosztuje 200 zł...tyle za grę?! No bez jaj...), skoro tak "mnie" traktują. |
Tylko te z blond włosami, tej grubszej jest poddane obróbce. Reszta to czyste zdjęcia
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:08. |