![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
Ja poprawiam innych, bo nie chcę żeby żyli w błędzie.
Pisz prywatną wiadomość jak chcesz coś jeszcze wyjaśnić. Sebi, ja też. Np. to, że nie można uczyć kotów sztuczek... Niby dlaczego? |
Koniki są najfajniejsze ze wszystkich zwierzaków, Suomi ja też uważam, że gość gra "jakby chciał a nie mógł". Pokazaliby w końcu Sima galopującego na koniu i skaczącego przez przeszkody... Ale BARDZO spodobała mi się możliwość prowadzenia konia na lonży (sznurku). Było obiecujące to, jak babka na filmie dosiadła konia i pojechała kawałek, ale zaraz potem facet kazał jej kupić loda i już nie wsiadła na konia z powrotem...
No ale szkoda, że nie zrobili pensjonatu dla koni. Sim mógłby mieć konia, nawet nie mając na niego miejsca w domu. Płaciłoby się jakąś sumę pieniędzy, nawet sporą, bo konie są drogie i ich utrzymanie też. Konik mógłby mieszkać w takim pensjonacie. |
a będzie jakaś szkółka jeździecka? bo rzadko wchodzę i mogłam przeoczyć. że się np wypożycza konia i uczą sima jeździć :P
|
Nic o tym nie wiadomo. Ale byłoby fajnie.
|
Jak np. w sklepie spożywczym można się nauczyć wędkowanie [chyba] to w szkółce jeździectwa. A tak to można tam coś kupić lub zrobić...
|
Pewnie w miasteczku bedzie jezdzilo nie wiele samochodow,skoro wszedzie bedzie mozna dojechac konno:) Teraz jeszcze z wieksza chcecia bede odwiedzala sasiadow, aby poznac ich zwierzaczki oczywiscie.
|
miasto jest świetne ;D tylko wychodzi na to że będą 2 wielkości psa.. na filmikach innych wysokości nie widziałam. szkoda. a jak będzie z chorobami? miały być.. czekam na nowe info :D
|
U konie są baardzo fajne :) wybuduję stajnie i wybieg dla nich, nie będą mi chodziły bez kontroli :P mam nadzieję że koń będzie mógł wykonać taką interakcje jak paś się, czyli chodzi po parceli i je trawę i chodzi parę godzin :)
Albo baw się, czyli koń biegał by sobie tarzał się w piasku, fajnie jak by nałożyli czynności które już wiadomo, że są w grze jedną większą przez co nie musiało by się ciągle kontrolować konia i miało by się go, że tak powiem z głowy :P |
gunia, chorób chyba nie będzie, bo w jednym linku (nie pamiętam którym xD) było napisane, że Zwierzaki mogą umrzeć tylko ze starości. a gdyby były choroby to chyba śmiertelne :|
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:46. |