![]() |
Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów
Cytat:
Cytat:
Podobno CAS ma być stopniowo udostępniany innym graczom. W takim razie ja się pytam co z takimi osobami jak ja - wczoraj założyłam konto w orginie, nie mam kupionej żadnej gry z serii The Sims, ani zarejestrowanej itd. To co, nie dostanę dema? :( Ogólnie to chyba tylko ograniczę się do demo, a za całą grę podziękuję. W końcu CAS jest póki co, jedyną pozytywną rzeczą w tej grze :D |
Cytat:
TheBlackSheep podejrzewam, że pewnie będzie dostępne za darmo w orignowym sklepie jak obecnie Peegle |
Czy w TS4 naprawdę zostanie usunięte "bara-bara"? Bo zobaczyłam to, ale wcześniej nie widziałam i pytam czy to potwierdzone info.
|
Cytat:
|
Bara bara jest normalnie w grze, nawet bylo pokazane na jednym z filmikow. Tylko ze nie bedzie traktowane jako umiejetnosc, bo tworcy juz dawno dawno odeszli od tego pomyslu.
|
NaNiko, bara bara zostaje, po prostu jakiś czas temu EA mówiło, że będzie to umiejętność, jak gotowanie np. Sim który jest początkujący, mógłby... nie sprawić partnerowi/partnerce dostatecznej przyjemności... :P Ale EA na szczęście odeszło od tego perwersyjnego pomysłu.
Co do CAS, to ja zostaję przy tej aplikacji, co najwyżej będę dawała moje Simy do neta. Nie chcę tak okrojonej gry. Zanim wyszły na jaw informacje o tym, czego to w grze nie będzie, to zaczynałam się już do niej przekonywać, że może jak ktoś narysuje ładniejsze tekstury to się w grę zaopatrzę... Ale teraz to nawet jakby gra wyglądała mega realistycznie, to jej nie chcę. |
a mnie ten CAS już znudził. Jakoś nie czuję frajdy ze stworzenia samego sima, którym właściwie nic nie mogę więcej zrobić.
|
To skąd w końcu pobrać tą wersję demo?
|
Cytat:
|
Ja chciałam się tylko upewnić, mam uruchomić Origina i wejść w zakładkę Moje Gry? Bo jak tak, to CAS nie mam.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:58. |