TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 4: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=434)
-   -   The Sims 4 - komentarze do newsów (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65173)

TheBlackSheep 10.07.2014 11:42

Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Cytat:

Napisał anie_1981 (Post 1820454)
Ja czytałam gdzieś, że najpierw miała CAS dostać grupka graczy, żeby sprawdzić, czy im działa, a jak działa to dostanie to reszta ludzi. Wydaje mi się to jednak kolejnym głupim chwytem marketingowym, co, niby EA nie stać na kompy z różnym sprzętem i systemem operacyjnym, żeby to sprawdzić...? Bez jaj!

Ech, dokładnie. Jakoś ten argument do mnie nie przemawia.

Cytat:

Napisał xheyanna (Post 1820494)
także cierpliwości ludzie, prędzej czy później wszyscy dostaniemy CAS'a i nie ma sensu płakać, że nie dostali go wszyscy ;)

A dla mnie jest sens, bo to co zrobili jest nie w porządku i tyle.

Podobno CAS ma być stopniowo udostępniany innym graczom. W takim razie ja się pytam co z takimi osobami jak ja - wczoraj założyłam konto w orginie, nie mam kupionej żadnej gry z serii The Sims, ani zarejestrowanej itd. To co, nie dostanę dema? :(

Ogólnie to chyba tylko ograniczę się do demo, a za całą grę podziękuję. W końcu CAS jest póki co, jedyną pozytywną rzeczą w tej grze :D

Mamełe 10.07.2014 11:45

Cytat:

Napisał xheyanna (Post 1820494)
kilka dni temu Kerbi w 'TYLKO NEWSACH' dał link

także cierpliwości ludzie, prędzej czy później wszyscy dostaniemy CAS'a i nie ma sensu płakać, że nie dostali go wszyscy ;)
co do tego, że CAS'a dostał gość, który w Simsy nie gra - wydaje mi się, że EA zależy po prostu na różnorodnej opinii, nie tylko ludzi z naszego środowiska, ale także spoza niego, bo oczywistością przecież jest, że EA będzie chciało pozyskać również nowych graczy, aby ich rynek zbytu się szerzył :P
także wychillujcie :P

Wydaje mi się też, ze to kwestia zamieszania. "Zakazany owoc" jest bardziej pożądany. Nawet osoby, które w sumie może nie za bardzo sie interesują simsami stwierdzą: zobaczę o co ta awantura

TheBlackSheep podejrzewam, że pewnie będzie dostępne za darmo w orignowym sklepie jak obecnie Peegle

NaNiKo 10.07.2014 11:52

Czy w TS4 naprawdę zostanie usunięte "bara-bara"? Bo zobaczyłam to, ale wcześniej nie widziałam i pytam czy to potwierdzone info.

Mamełe 10.07.2014 11:57

Cytat:

Napisał NaNiKo (Post 1820498)
Czy w TS4 naprawdę zostanie usunięte "bara-bara"? Bo zobaczyłam to, ale wcześniej nie widziałam i pytam czy to potwierdzone info.

Została usunięta umiejętność bara bara (czyli nabijanie punktów jak np. w gotowaniu) a nie samo bara bara

Piwusia 10.07.2014 12:00

Bara bara jest normalnie w grze, nawet bylo pokazane na jednym z filmikow. Tylko ze nie bedzie traktowane jako umiejetnosc, bo tworcy juz dawno dawno odeszli od tego pomyslu.

anie_1981 10.07.2014 12:03

NaNiko, bara bara zostaje, po prostu jakiś czas temu EA mówiło, że będzie to umiejętność, jak gotowanie np. Sim który jest początkujący, mógłby... nie sprawić partnerowi/partnerce dostatecznej przyjemności... :P Ale EA na szczęście odeszło od tego perwersyjnego pomysłu.

Co do CAS, to ja zostaję przy tej aplikacji, co najwyżej będę dawała moje Simy do neta. Nie chcę tak okrojonej gry. Zanim wyszły na jaw informacje o tym, czego to w grze nie będzie, to zaczynałam się już do niej przekonywać, że może jak ktoś narysuje ładniejsze tekstury to się w grę zaopatrzę... Ale teraz to nawet jakby gra wyglądała mega realistycznie, to jej nie chcę.

Mamełe 10.07.2014 12:09

a mnie ten CAS już znudził. Jakoś nie czuję frajdy ze stworzenia samego sima, którym właściwie nic nie mogę więcej zrobić.

Królewicz Grudkowego Kosmosu 10.07.2014 12:12

To skąd w końcu pobrać tą wersję demo?

Mamełe 10.07.2014 12:15

Cytat:

Napisał Mika (Post 1820504)
To skąd w końcu pobrać tą wersję demo?

Obecnie rozdają losowo i mozna je znaleźć w bibliotece gier na Twoim koncie Origin. Dopiero za jakiś czas będzie dostępny dla każdego (dostęp jest udzielany falami codziennie)

anie_1981 10.07.2014 12:58

Ja chciałam się tylko upewnić, mam uruchomić Origina i wejść w zakładkę Moje Gry? Bo jak tak, to CAS nie mam.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:58.