![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Od kilku godzin mam sims 3. Instalacja i tryb tworzenia rodzony przebiegł bez żadnych błędów. Natomiast gdy chce wybudować domek lub go umeblować automatycznie mi wychodzi z gry. Co może być powodem tego ?
Moje parametry komputera: Windows XP Service Pack 3 Procesor : AMD Sempron (tm) 2300+ 1,58 GHz 1,50 GB RAM Karta graficzna : NVIDIA GeForce FX 5500 128 MB Dysk niedawno był formatowany wiec dużo miejsca jest. |
Cytat:
|
Cytat:
Spróbowałam inaczej - udało mi się przejść ostatnią okazję i zdobyć pierwsze nasiona omniorośliny. Jedno z nich było jakości przerażającej, posadziłam je i właśnie tę sadzonkę użyźniłam nasionami jabłka złej jakości. Zobaczymy, co mi z tego wyjdzie ;) Długo te omniorośliny rosną... |
dziwne mi omnirosliny rosly krocej niz np. kwiaty smierci ;p
|
Mi też... Posadziłem jednego dnia: Kwiat śmierci, wyjątkowe x2, specjalne x2, omni i simoleonowe. 2x simo-, 2x śmierci, 2x papryka i jedna omni z tego wyszło. Omni i simo- wyszło pierwsze, później papryka a śmierci nie yrosły jeszcze :D (Ale jeszcze nie ma plonów... Niecierpliwie czekam...)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Czy są jakieś różnice w grze po zjedzeniu tortu piekielnego i anielskiego?
Wiadomo już czy nowy dodatek będzie zawierał jakieś łatki? W jakiej karierze pojawiały sie okazje na serosline, bakłażan, omnirośline? |
gdzie jest poradnik jak instalować rzeczy z netu?
|
aż tak trudno poszukać ?
http://www.forum.thesims.pl/showthread.php?t=50979 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:54. |