![]() |
Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów
może ea organizuje drugi eksperyment stanfordzki tylko zamist więźniów i strażników mamy tych, co mają CAS i tych, którzy go nie mają ;P
|
Cytat:
|
Powinni dać wszystkim CAS tego 12 sierpnia, a testować program we własnym zakresie. No a jeśli ktoś dostał CAS wcześniej, to powinna to być jakaś ścisła grupa graczy, pracująca jako testerzy gier. To w jaki sposób oni wypuścili to Demo, jest po prostu chore. Ja tam mogę poczekać do tego sierpnia, to nie o to chodzi, chodzi tylko o ich głupie praktyki marketingowe, tak jakby celowo chcieli wkurzyć graczy.
|
Cytat:
Dodam, że gdyby różnica wydania demo dla testerów i dla reszty wynosiła kilka dni, to spoko. Ale miesiąc? No ale nic już się z tym nie zrobi więc pozostaje tylko czekać do sierpnia. A w tym pełnym demo będą dostępne wszystkie grupy wiekowe czy tylko dorośli? |
Cytat:
A w tym demo podobno są sami dorosli. A co do informacji, że demo rozdają co jakiś czas, to prawda, ja je dostałam dzisiaj. @down, tak. |
Mlecyku, i masz w bibliotece gier, tak jak za 1. rozdaniem, tak?
|
Ja to sprawdzam aplikacją Origina, czy to wystarczy, czy trzeba też iść na stronę Origina w necie?
|
No właśnie, może jakiś mały instruktaż dla nieobeznanych ze stroną Origina? ;) Bo ja nie wiem, jak to sprawdzić.
|
Ja demo znalazłam w aplikacji w "moich grach".
|
Cytat:
No nie...to ja pewnie figę dostanę, skoro nie mam nic kupionego ani zarejestrowanego :/ |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:49. |