TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 4: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=434)
-   -   The Sims 4 - komentarze do newsów (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65173)

Mroczny Pan Skromności 10.07.2014 15:16

Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

może ea organizuje drugi eksperyment stanfordzki tylko zamist więźniów i strażników mamy tych, co mają CAS i tych, którzy go nie mają ;P

CzekoladowaZłośnica 10.07.2014 19:52

Cytat:

Napisał Kędziorek (Post 1820531)
Szlachta i plebs? Nie sądzicie, że w ten sposób obrażacie trochę ludzi, którzy dostali wersję demo, a w żaden sposób nie pomagają EA i nie są z tą firmą powiązani (nie licząc tego, że grają w ich gry)? Jestem pewna, że takich graczy jest mnóstwo, więc wrzućcie trochę na luz.

Nie, nie nie. Wyraziłam tylko swoją opinię o EA.. Żadnych pretensji do użytkowników nie mam, bo przecież oni nie mają wpływu na to co robią ludzie z EA.

anie_1981 10.07.2014 20:08

Powinni dać wszystkim CAS tego 12 sierpnia, a testować program we własnym zakresie. No a jeśli ktoś dostał CAS wcześniej, to powinna to być jakaś ścisła grupa graczy, pracująca jako testerzy gier. To w jaki sposób oni wypuścili to Demo, jest po prostu chore. Ja tam mogę poczekać do tego sierpnia, to nie o to chodzi, chodzi tylko o ich głupie praktyki marketingowe, tak jakby celowo chcieli wkurzyć graczy.

TheBlackSheep 10.07.2014 20:16

Cytat:

Napisał anie_1981 (Post 1820554)
Powinni dać wszystkim CAS tego 12 sierpnia, a testować program we własnym zakresie. No a jeśli ktoś dostał CAS wcześniej, to powinna to być jakaś ścisła grupa graczy, pracująca jako testerzy gier. To w jaki sposób oni wypuścili to Demo, jest po prostu chore. Ja tam mogę poczekać do tego sierpnia, to nie o to chodzi, chodzi tylko o ich głupie praktyki marketingowe, tak jakby celowo chcieli wkurzyć graczy.

Zgadzam się w 100%
Dodam, że gdyby różnica wydania demo dla testerów i dla reszty wynosiła kilka dni, to spoko. Ale miesiąc? No ale nic już się z tym nie zrobi więc pozostaje tylko czekać do sierpnia.

A w tym pełnym demo będą dostępne wszystkie grupy wiekowe czy tylko dorośli?

Hebe 10.07.2014 21:11

Cytat:

Napisał TheBlackSheep (Post 1820558)
A w tym pełnym demo będą dostępne wszystkie grupy wiekowe czy tylko dorośli?

Pełne demo? A jest coś takiego? :D
A w tym demo podobno są sami dorosli. A co do informacji, że demo rozdają co jakiś czas, to prawda, ja je dostałam dzisiaj.

@down, tak.

Pink Panther 10.07.2014 21:13

Mlecyku, i masz w bibliotece gier, tak jak za 1. rozdaniem, tak?

anie_1981 10.07.2014 21:28

Ja to sprawdzam aplikacją Origina, czy to wystarczy, czy trzeba też iść na stronę Origina w necie?

Malin 10.07.2014 21:30

No właśnie, może jakiś mały instruktaż dla nieobeznanych ze stroną Origina? ;) Bo ja nie wiem, jak to sprawdzić.

Hebe 10.07.2014 21:34

Ja demo znalazłam w aplikacji w "moich grach".

TheBlackSheep 10.07.2014 21:39

Cytat:

Napisał Mlecyk (Post 1820570)
Pełne demo? A jest coś takiego? :D

Podobno to co teraz niektórzy dostali to wersja "testowa".
No nie...to ja pewnie figę dostanę, skoro nie mam nic kupionego ani zarejestrowanego :/

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:49.