![]() |
NAJCIEKAWSZE MARZENIE:
Pierwszy pocałunek BEZSENSOWNA OBAWA: "Darek odmawia pierwszego pocałunku" , gdy oni się już całowali ;D BEZSENSOWNE MARZENIE: "Zatrudnić majstra" no bo po co, skoro wszystko działa? |
no wlasnie jak ma marzenie zartudnic majstra, to jednak cos musi nie dzialac :)
|
Najciekawsze pragnienie:
-Stać się zombie Najgłupsze pragnienie: -Rozmawiać z kimś o smażonym serze Najciekawsza obawa: -Ożenić się Najgłupsza obawa: -prawie wszystkie ;) |
Najwajniejsze pragnienie:
-Marko przegrywa ze mna (jakim cudem ,jak sa małzenstwem a ona jest w ciazy ) Najgłupsze pragnienie: -Złowić sandacza..jakiegos tam ,miec niemowle(wtedy mam w obawie to samo) Najciekawsza obawa: -Miec niemowle Najgłupsza obawa: -złowić buta .-. |
Odp: najciekawsze i najbezsensowniejsze marzenia i obawy
Jak już olusia1996 mówiła, dla mnie też najgłupszą obawą jest "Dostać e-mail" :O Tą obawę miała moja simka emerytka i może właśnie dlatego, że jest stara i chyba się nie umie obsługiwać komputerem to bała się dostać e-mail. Ogólnie emeryci mają głupie obawy.
A pragnienia? Najlepsze to jest: mieć dziecko, pocałować się po raz pierwszy, zakochać się, zostać porwanym przez ufo...itd Najgłupsze to "kupić coś tam za przynajmniej ileś tam simoleonów". Mój sim z aspiracją wzbogacania się ciągle ma takie pragnienia. Wkurza mnie już to xP Najgorsze jest jak chce kupić coś, co nie mam gdzie postawić. |
beznadziejna mialam obawe u kobiety ktora byla w ciazy "zostać starym bezdzietnym simem"
|
Cytat:
*chociaż nie za bardzo wierzę w takie pragnienie |
no to nie bylo pragnienie tyko obawa:/
|
A ja grałam wczoraj taką rodzinką z Lazurowej Promenady i jedna babka (emerytka) miała obawę przyłapać swojego męża na zdradzie. Prawdopodobnie nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, że on nie żyje :O
|
sorry, nie zauwazylam, ale nigndy nie mialam takiej obawy
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:07. |