![]() |
Odp: Pomysły na imiona i nazwiska Simów
Ja daję wszystkie, które mi tylko przyjdą do głowy, ale tylko polskie! Zagraniczne brzmią tak... dziwnie :-)
|
ja daje imiona piosenkarek mam dwie Rihanny 3 Nelly 1 Jessice u mojej koleżanki ( bo nie mam zwierzaków ;( ) mam kota o imieniu Mika :P
|
Marta,Marcin,Kasia,Gosia - te ostatnio właśnie używam a nazwisko( troche zryte to:Sim
|
Moi Simowie nazywają się tak: Lilly, Alex, Susie i Kitty:)
|
Dzieki za pomoc!
|
Nie wiem, czy to ci pomoże, ale na podanej niżej stronce możesz ściągnąć program, który generuje imiona i nazwiska simów. Żeby pobrać, znajdź plik o nazwie TS2 Name Generator i kliknij na obrazek obok opisu. http://www.simprograms.com/programs_...er-editors.php
Byku, jak miło... :) Dajesz simom moje imię... ^^ |
Ja imiona daję żeńskie: Sarah <3 , Ashley, Summer, Jessica, Nelly
męskie: Max, Marc, Alex, Patrick a nazwiska-moje ukochane Steyner ;) poza tym różne z Harrego Pottera, np. Riddle, Lestrange;) |
Imiona żeńskie: Kina, Ibis, Natalie, Ashley, Natasha, Jessica, Anne, Nadline, Svenja, Nelly, Lilly i wiele innych w większości angielskich i Amerykańskich. Nigdy nie daję polskich imion, bo mi się... nie podobają. o.O
Imiona męskie: Andrew (najczęściej), Johny, Patrick i w większości są to imiona różnych gwiazdorów. :) Nazwiska: Anderson, Simpson, Scherzinger, Halliwell... po prostu nazwiska gwiazd. :) Ostatnio jeszcze spodobały mi sie nazwiska takie jak Whatever, Steam, About, Way i takie tam najróżniejsze angielskie słowa. XD |
U mnie rodzina ma na nazwisko Kasza a imiona to Jęczmienna Przeterminowana czy Manna :P
|
A może Katrin ?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:11. |