![]() |
Odp: Który wiek u simów jest najlepszy?
zdecydowanie dorosły. no może jeszcze nastolatkowie są fajni. małe bachory są okropne nie cierpię ich, trzeba drugiego sima odrywać od zajęć by ten mógł zanieść małego na nocnik. emeryci są nudni trochę ale gram nimi często.
:) |
Ja gram zazwyczaj dorosłymi (zaznaczyłam w sondzie),bo mają najwięcej możliwości itd.Nastolatkami też fajnie się gra,ponieważ lubię w tym czasie robić im plany na przyszłość (praca,miłość..itd.)Emerytami gra się dość dziwnie,dlatego nimi nie gram( no chyba,że to emeryt z jakiegoś wielopokoleniowego rodu - wtedy robię wyjątek)
|
Jak jak gram, to zawsze dorosłymi, ale lubię też nastolatkami, bo mam dla nich ładne ciuchy.
|
Bobasek i Nastolatek xD najlepsi
|
Nastolatki i dorosli wg. mnie!
Nastolatki moga robic teoretycznie wszystko co dorosli tez(oprocz zareczyn,slubu,barabara i miec 10-o etapowa prace!) A dorosli moga robic najwiecej,emeryci tak na prawde tez...:) Dzieci sa urocze ,bo mlode,male,ale ten wiek moze robic prawie najmniej:( Male dzieci i nowourodzone prawie nic nie moga robic...:( Tak ze Nastolatek i dorosly! |
Najlepsze są bobaski i dorośli (oni mogą wszystko ;P)
|
ja glosuje na doroslego bo ma duzo mozliwosci(bara-bara:P)i moze wzmagac cos od mlodszych
|
stawiam na dorosłego...aczkolwiek najbardziej lubie studentow hehehe
|
Bobaski są słodziutkie ale najlepiej gra się dorosłymi. Nie lubię za to dzieci szkolnych i emerytów.
|
Strasznie lubię małe dzieci :) Uczyć ich chodzenia, mówienia i śpiewania wyliczanki. Nastolatki też są w porządku - randki, wymykanie się z domu i wreszcie namiastka opcji dorosłych simów. Oprócz nich rzecz jasna, najlepiej gra mi się dorosłymi. Nie trawię natomiast emerytów, bo tak naprawdę nie wiem, co z nimi robić, oprócz nauki i opieki nad wnuczętami :P
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:36. |