![]() |
Odp: Dom czy Akademik?
Moim zdaniem w akademiku. Więcej się dzieje, ludzi więcej, nie trzeba gotować. fakt pokoje są małe, ale jak dla mnie to jest fajniejsze.
|
akademik zdecydowanie
|
Wybieram akademik, bo dużo się w nim dzieje, ale jednak w domu jest więcej miejsca i więcej prywatności :D
|
pewno ze akademik.. mozna poznac przyjaciol i moze nawet zdobyc nowa milosc :D
|
zdecydowanie akademik, zawsze duzo sie dzieje. raz moja simka miala romans ze wszystkmi facetami wlasnie w akademiku :P
|
zdecydowanie akademik o wiele, łatwiej można poznać nowych simów i znaleźć druga polówkę ;).
|
Moi simowie najczęściej w akademikach mieszkają, głownie dlatego, że w każdej chwili możesz z kimś pogadać, bo jest obok. ;)
PS Nie próbujcie podpalać specjalnie kucharki, bo nowa potem NIE dojdzie! xD |
Akademik, jak mieszkam w domu nie czuje że jest się na studiach, Choć trochę mi komputer się wiesza, ale to nic.
|
Akademik ;-) Odkąd gram w TH2 Na studiach to każdy mój młody mieszkał w akademiku. Większe wyzwanie, mniejsza nuda, bo w domach to zazwyczaj jest monotonia, w akademiku zawsze się coś dzieje, moi simowie pracują czasem w stołówce, dają korepetycje kumplom z akademika (ale generalnie są dobrymi studentami i dostają stypendium) :D
|
Akademik, bo jak masz jednego Sima łatwiej załatwić potrzebę towarzystwa :). Poza tym są krowy (lamy też) i fajne jest latanie na golasa
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:07. |