![]() |
już mi się podoba, tylko tak dalej, co z tego że postacie ściągnięte itp, dziwi mnie wiele rzeczy w tym, poprostu niesamowite zdjęcia miejscami, a fabua jak fabua, to z tą krwią było super, i to twoje ff więc david może być głównym bohaterem, nawet ciekawe, no bo trochę nudnawe by było gdyby powstało tylko o harym, a tak david jest spoko :]
|
Przeczytałam to już wcześniej, 29.05.05 więc nie muszę chyba pisać jakie to fajne itp. itd..... ;P Ale moje pytanie brzmi KIEDY NASTĘPNY ODCINEK???!!! Bo mam doość czekania... :\
|
...
Właściwie czytałem to czy te fotostory (?) i wypowiedzi (kłótnie :P) czytelników i przyznam, że w części zgodzę się z Nadin. Tidus nie powinien podpisywać się jako autor dodatków, których nie wykonał. Skoro tak się wypowiadał, wydała się prawda, że to nie jego dodatki to najgorsze oszustwo. Gdybyś nie wspominał w ogóle o tym było by w porządku. Powiem, że Fs ma swój urok, lubię Harrego Pottera (nie do przesady) i uważam, że jest średnie. Strasznie ciągnie się wciąż jak flaki z olejem. Chyba jednak wolę przelotne i krótkie historie. Są lepsze niż taki ciągnący się serial "Moda na Sukces". Myślę, że musisz zmienić wątek i bardziej rozbudować fabułę, aby stała się ciekawsza. Zaraz, a gdzie ty się zmyłeś? Zniknąłeś czy co?! Kiedy kolejny odcinek?
|
wszystko bylo by ok gdyby nie to oszustwo z Hogwartem :wacko: tak sie nie robi chociaz ile by ci to zajac mialo to mogles napisac ze sciagales a nie ze to twoja ciezka praca(czytalam FS od poczatku ale teraz sie wypowiadam...)
ocenka 6.5/10 trzy i pół punkta za oszustwo :1smutny: Cytat:
|
Dream -> w zupełności się zgadzam . Tidus, wysłowiłeś się tak, że niestety wiele osób, jeśli nie wszyscy, pomyśleli , że to ty wszystko stworzyłeś. Najpierw była heca z zamkiem , teraz z postaciami , a Ty chyba masz już dość i się zmyłeś. A jeśli jesteś gdzieś tam , i piszesz nowy odcinek, to zrozum, że to niestety nie ma sensu. Twoje FS jest na wysokim poziomie i wiem , że te odcinki tak wolno wychodzą , gdyż starasz się doprowadzić FS do perfekci, ale to nic nie zdziała.
Mówię Ci . Lepsze jest średnie FS, gdzie odcinki wychodzą powiedzmy co tydzień, niż świetne FS którego nowe odcinki pojawiają się co miesiąc lub więcej. Przemyśl to . I jeszcze te wyzwiska w kierunku Nadin....Nie zrozum mnie źle, nie oczerniam Cię, i nie masz stąd odchodzić , aleto było trochę nie ten......Wasze FS strasznie się pogorszyło . Fabuła zanosi się na dłuuuuugą i nuuuudną. Niestety. Więć dawaj ciekawsze odcinki i CZĘŚCIEJ (choćby krótkie, ale JAKIEŚ!!) |
Heh, dawno mnie tu nie było :P. Czytałem właśnie wasze ostatnie posty i narodziły się we mnie różne mieszane uczucia. Teraz spróbuje wszystko powoli wam wyjaśnić.
1. NIe wiem czy już pisałem to wcześniej bo nie pamiętam, ale wtedy gdy powiedziałem że Hogwart zrobiłem sam, miałem na myśli tylko i wyłacznie WNĘTRZE. Co do zamku kiedyś już pisałem że sciągnąłem. Więc albo ja źle zrozumiałem osoby która się mnie pytała o to skąd Hogart, albo wy źle zrozumielicie mnie. 2. Co do wyzwisk w kierunku Nadii, to przyznam było ostro, ale wkurzyło mnie to że Nadine pisze takie posty jakie pisze, tym bardziej że ja nie mówiłem że postacie zrobiłem sam. 3. Nie daje teraz kolejnego odcinka z kilku powodów: gra mi sie zepsuła i bardzo trudno jest mi zrobić jakiekolwiek zdjęcia do 6 odcinka. Po drugie, jak wiecie zbliża się koniec roku szkolnego, więc jak łatwo się domysleć mam nawał pracy i nic na to nie poradzę. Po trzecie, mam, na głowie bardzo duzo zajęć, nie tylko szkolnych które są bardzo aktywne w okresie letnim, więc jstem zajęty i nie mam zbyt dużo czasu na robienie FS. Oczywiście Ania Czar mi w tym pomaga, ale ona ama ma dużo pracy. 4. Odcinki nie wychodziły co miesiąc. Z tego co pamiętam odcinki wychodziły z początku co tydzień. Tylko chyba raz się zdażyło że trwało to chyba 2 tygodznie. A teraz się dłuży z powodów już wiadomych. 5. Nie wiem czy kolejny ocinek powstanie w najbliższym czasie, więc niczego obiecać nie mogę. A teraz apeluję: Jeżeli FS wam się nie podoba, lub drażni was już długioe czekanie, to napiszcie, wtedy ja zakończe swoje FS na tych 5 odcinkach, a potem najwyżej się je usunie. PS: mam jeszcze pytanie do osób które HP nie lubią. PO co pisać posty na temat tego czego nie lubicie, skoro z góry już wiadomo że będa one negatywne. Ja liczyłem bardziej na opinie fanów HP którzy będa mogli ocenic czy moje FS jest dobre i czy im podoba się tak samo jak orginalny HP. I własnie moje FS do nich kierowałem. Ale jak chcecie. Mi to już......wisi. DZIĘKUJĘ. |
Cytat:
|
chciałabym aby fs było skończone, no bo w sumie chyba po to się zaczyna aby skończyć, ja czytać umie i było wyraźnie napisane że tylko wnętrze jest twoje, ale najważniejsza jest treść chyba, szkoda by było gdyby skończyło się teraz, chociaż przeciągnij do 6 odcinka i daj jakieś sensowne zakończenie, plz
|
Cytat:
A teraz kilka OSTATNICh już wyjaśnień co do zamku. Piszę w tej sprawie po raz sotatni i nie będę już na ten temat więcej dyskutował. Cytat:
Cytat:
Do Pomplica: nie wiem o jakie kwadraciki ci chodzi. Co do mojego zaczowania to nie mam nad czym się zastanawiać, bo, przyznaję że ponisło mnie, ale nadine już od dłuższego czasu krytykuje moje FS czepiając się najmniejszego i najdrobniejszego szczegółu, czasami nawet tak głupiego że aż niewidocznego. A jeżeli ktoś będzie chciał dać mi bana, to niech daje, chociaż ***** oznaczają cenzurę, więc nie ma do tego żadnych podstaw, i małe dzieci raczej nie powinny zrozumieć co to znaczy, a jeżeli wiedzą, tzn. że przeklinanie nie jest im już obce. To by było na tyle i ogłaszam że zamykam temat zamku (z mojej strony). |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:20. |