![]() |
Odp: Bella Ćwir
Cytat:
1.Miłowo 2.Cwir 3.Kod (shift+alt+b):"boolprop testingCheatsenenabledtrue" 4.Shift + lewy na Kasandre 5.Spawn 6.Tombstone of ... (nie będę pisać dalej bo nie pamiętam) 7.Pojawi się grób 8.Kliknij i wybierz"Add neighbor to Family" 9.Wybieramy Bellę i ona pojawia się. Jak to nie zadziała to nie wiem mi zadziałało. |
Odp: Bella Ćwir
Cytat:
|
Odp: Tajemnica zniknięcia Belli Ćwir
Tamten gość podobno dawno umarł, ale nie jestem pewna
|
Cytat:
|
Cytat:
|
O matko toż to jakieś Archiwum X :D Nigdy nie spotkałem tej podróbki Belli w Dziwnowie, a gram tam niekiedy, w ogóle to jakieś pomieszanie z poplątaniem XD
|
Ja o Belli wiem tylko tyle, że jej podróba łazi po Dziwnowie - ale to nie ona bo
a) nie ma wspomnień b) nie ma drzewa gen. myślę, że to zagadka nie do rozwiązania - że to tylko zabawa twórców :> |
"Moja" Bella z Dziwnowa ma już założoną rodzinkę, ale nie zbaczajmy z tematu. :P
Rozwiązanie tej zagadki jest na początku, tylko trzeba trochę pogrzebać w temacie. ;) |
Cytat:
Ja tam nie wiem o tej belli. W jaskini pokrzyku jest podobno ruchomy posąg Belli, no ale pewnie kolejna zmyłka :P |
ktos na simy.pl wspominal o tym ze Bella jest w jaskini pokrzyku :O ale tak naprawde chyba w milowie jest ;p a w jaskini pokrzyku jest posag belli ;P
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:45. |