![]() |
Dodatki...
Siemanko! Mam pytanie jesli chodzi o dodatki... Miałam The Sims 2 samo i tam w pliku DOWNLOANDS miałam dodatki z neta. Teraz jak zainstalowalam The Sims 2 WB to tych dodatków nie ma :con: Co mam zrobić?? Przełożyć je do innego pliku?? Proszę o pomoc i z góry bardzo ale to bardzo dziekuje ! :*
|
Po włączeniu gry pojawia Ci sie okienko o dodatkach.Tam pisze że jesli je chcesz mieć to musisz zaznaczyć opcje Włącz Modyfikacje.I po ponownym włączeniu będą!
|
Dodatki...
No to cos jest nie tak bo sie nie pokazalo a jesli chodzi o wlaczenie tam czegos zmodyfikowanego
|
Waniliona Szarlotka, musisz włączyć grę i ją wyłączyć, to może dodatki zaczną Ci działać. ^^
|
Ech, dobra dzieki jeszcze raz za pomoc ale... jak chodzi o to ze mam wlaczyc i wylaczyc i jeszcze raz to samo to powiem ze wlaczam i wylaczam juz 2 tydzien :D
No ale jescze raz dzieki :P |
Hym...Nie wiem czy pomogę ale w opcjach (jak grasz jakąś rodzinką) jest jakaś taka opcja gdzie wybiera się, czy to okienko (gdzie się wyłancza i włancza dodatki) na się pojawiać czy nie. (uf....nie zdziwię się jeśli ie zrozumiecie :P )
|
Już niedługo będe miała WB, więc mam pytanko: W WB można mieć salon samochodowy. Jeśli nie mam zainstalowanego NŻ to będę mogła mieć taki salon? Czy nie? Z góry dzieki :)
|
AleX nie będziesz mogła miec takiego salonu.
|
Drobne ale ważne pytanie!!!
Na wielkanoc mam dostać The Sims 2: Wb (MAM JUŻ KUPIONE)
no więc na dysku C mam zainstalowane simsty lecz znajduje się na nim tylko 1.30 GB no więc czy mogę WB zainstalować na dysku E???? I czy dany sim może przyjść do cukierni jakiegoś sima? |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:40. |