TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forum i Scena The Sims (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=18)
-   -   Co sądzisz o tym forum? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=38682)

koslawy 28.09.2008 18:16

Odp: Co sądzisz o tym forum ?

Cytat:

Napisał niepogodna (Post 868837)
Padłam na szczenę :D

ja też. czytając twojego posta.

Mika 28.09.2008 18:19

josephine masz 25 lat a wiekszosc tutaj ma 15, daj im dorosnac :p
i nie objezdzajcie sie wzajemnie, wszyscy sie tu kochajmy! :3333

Żuber 28.09.2008 18:20

Masz zycie poza forum, nieźle! Nikt inny na tym forum nie moze się polansować czymś takim.

Pozdrawiam, 13 latek.

Swan 28.09.2008 18:25

Jakoś tak się stało, że wcale nie czuję się skompromitowana ;]
Tanie sensacje, którymi się tutaj popisałaś można przesłać nie wiem, może pudelkowi, lansikowi ? Tylko imiona zmień na kogoś sławnego, z pewnością się zainteresują ;)
Tak? To napisz im PM'y, kto wie, może uratujesz życie kilku osobom trawionym przez ten okrutny wynalazek, oh.
Wyimaginowane związki, przyjaciele, życie ? Wyimaginowane związki to raczej na portalach społecznościowych, albo wśród ośmiolatek na gadu, jakie to miłe jak nisko nas cenisz.

Pełno hipokrytów? Tak sobie myślę, że znając tą 'pełnię' hipokrytów nie sądzę by ktoś uległ tej prowokacji bez mrugnięcia okiem ;]

Twoje życzenie apropos usunięcia konta na pewno zostanie spełnione. Również żegnam.

Cytat:

Napisał koslawy (Post 868858)
ja też. czytając twojego posta.

Nie mam zamiaru się spierać z Tobą, gdy nie wiem o cóż konkretnie chodzi, w poście chodziło o zwyczajne zastosowanie zasady 'Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie', zarówno poziomem jak i formą wypowiedzi :)

Oazis 28.09.2008 18:50

Wyjdzie człowiek na coniedzielny spacer pod Jasną Górą a tyle się dzieje :D Oh jizzas Amer znowu zaczynasz ? Całe życie masz zamiar wypominać błędy młodości ? Spoko mogę się tak bardzo długo bawić w kotka i myszkę :)
"i sproboj to skasowac.- " Zabrzmiało tak dramatycznie ;d
"ja, w przeciwienstwie do was, mam zycie poza forum." - nie wątpimy :) Widać po tym jak ci zależy by kogoś objechać :)
"na moje szczescie ja mam zycie. w przeciwienstwie do wiekszosci z was." - powtarzamy się ?
"ktora jeszcze pare lat temu kreowala sie na swietoszke, potrafila drzec koty z doroslymi ludzmi o religie, a sama na publicznych forach uprawiala wirtualny seks z 14latkiem (a moze 13) buahahaha.." - nadal drę, niewiele mi się poglądy zmieniły ;) A jestem tylko człowiekiem który popełnia błędy.
Żuber wybacz, za to shrekowe RPG nie chciałam ci zniszczyć dzieciństwa (xD)
I w sumie tyle ?

vivien 28.09.2008 20:24

czy wy nie macie ciekawszych rzeczy do robienia, niz siedzenie na forum i czekanie az wam ktos odpisze? : )

Eámanë 28.09.2008 22:00

Z pewnym zażenowaniem czytam posty Josephine, bo sądzę, że w tym wieku powinno się mieć ważniejsze sprawy na głowie, niż bulwersowanie się faktem, że na forum o simsach są sami hipokryci. Ja na przykład już z tego wyrosłam ; )

kubuss 28.09.2008 22:02

Eámanë - gratulacje ;) A co do Josephine duże dziecko :D

Edit: i żeby nie robić offtopu, powiem tylko że dodatkowy regulamin sygnatur jest niepotrzebny, dlatego że i tak większość go nie przestrzega ;)

lithium 28.09.2008 22:04

Cytat:

Napisał kubuss (Post 869018)
Eámanë - gratulacje ;) A co do Josephine duże dziecko :D

ty jak juz cos napiszesz...

Oazis 28.09.2008 22:05

Skoro już wszyscy popodziwiali kolejny "powrót" to kończymy offtopa :P

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:25.