![]() |
Cytat:
Dotarło do Polski!!! MAM!!!Można robić bałwany ,jest Mikołaj!!! I new StRoJe!!! |
Cytat:
|
Właśnie przed chwilką dostałam ten dodatek
(Zestaw Świąteczny). Zagram pewnie po wigilii bo juz nie zadługo rozpoczniemy kolację wigilijną . Bardzo się ciesze iz kazda gra swiateczna jest bardzo nastrojowa do tych ciepłych dni. |
mama mi wijawila zer pod choinke mam zestaw Świąteczny i po wigili..............INSTALKA!!A jutro od rana............GrAnIe!!
ps.Mam pytanko Czy do mikolaja trzeba kupic kominek czy wystarczą ciacha Św.Mikolaja?? Z góry dzięki :* |
Chba wystarczą ciacha i choinka.
|
Ja dzis tez pewnie nie zdaze pograc.
Jeszcze na pasterke na 12:00 ide .. aj |
http://img447.imageshack.us/img447/5267/blad18yx.jpg Mam problem z uruchomieniem tego dodatku wyskakuje mi takie cos
|
Cytat:
|
>>WAŻNE!<<
A ja mam taki problem - gdy chce zainstalować ten dodatek, wyskakuje mi komunikat, że gra The Sims 2 nie jest zainstalowana, a ten dodatek jej wymaga. Mam oryginalne ts2 i oryginalne dodatki do tej gry (zestaw tez), co mam zrobić ? :(
Pomocy ! |
O rany , nigdy sie nie spotkalam z takim przypadkiem .
Moze sciagalas hacki uszkadzajace gre, moglas sciagnac jakis dodatek z netu ktory okazal sie hackiem, nawet nie umyslnie, zainstaluj Clean Installera, i przeskanuj downloads. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:57. |