![]() |
Odp: Masz pytanie - zadaje je tu!
To w końcu dobry czy zły?
To może spróbuj zrezygnować z pracy, potem boolPropem poszukać jej jeszcze raz i uczciwie dojść do szczytu? |
To też próbowałem i dalej to samo są dwa wyjścia jakie widzę.
1. Usunąć rodzinę 2. kupić i zainstalować nowszy dodatek (mam Double Deluxe i pierwzy raz zastosowałem ten kod i nie mogłem już wysłać sima do pracy mój sim poszedł do pracy w armii i zostałem wylany za złą decyzjęi skorzystałem by przywrócić ten poziom Kupiłem czas wolny i się naprawiło i znowu ten kod wpisałem i już nie mogłem wysłać go do pracy Kupiłem Podróże ale nic trzeba nowszy OŻ. Lepiej nie używać tego kodu. |
No wiadomo, że lepiej tego nie używać. Powoduje masę błędów.
|
A tylko jak się ustawi poziom bo jak się da przez boolprop na gazetę i pracę dla dorosłych i się wybierze np. Architekt to się nic nie dzieje ale jak ustawisz poziom z 1 powiedzmy na 5 to to już będą kłopoty samochód przyjeżdża po ciebie i pojawia się ikonka idź do pracy i sekundę później już się anuluję
|
U mnie tak nie jest. Jak ew. ustawię poziom wyższy, gdy sim jest w domu to jest do jakiegoś stopnia awans, potem wraca na to samo stanowisko i tak w kółko. Czyli, że ty musisz naprawdę bardzo dużo tego kodu używać :P Ja po reinstalce przyrzekłam sobie, że nie będę używać boolPropa, ale jak widać nie umiem bez niego żyć, aczkolwiek nie używam go za często :)
|
Bo ja stworzyłem nową rodzinie w Weromie i tą często gram i tego kod jest włączony i używam go by schudnąć sima czy też szukam dla niego pracy i przyrzekłem sobie,że będę sobie sam awansował na wyższe stanowiska i ani razu nie zmieniłem bo rodzina w miłowie to moja pierwsza i żal ich usuwać i dodam tylko,że chcę kolejną stworzyć ale domy to masakra.
Sam ten problem rozwiązałem wystarczyło tylko ponownie wprowadzić rodzinę Cytat:
|
Pierwsze ubranie jest bodajże z CW (nosi się je w karierze Rozrywka)
Drugie natomiast jest z WB i nie mam pojęcia, gdzie można to spotkać (jeśli jednak nie jest z WB to jest z CW i nosi się je w karierze Oceanografia) |
No tak jeszcze jeszcze nie próbowałem zawodu w karierze rozrywka i oceanografii
Przykro mi Nysia ja nie mam Własnego Biznesu więc to musi być jakiś błąd |
Nie to ja przepraszam. Pomyliło mi się. Sprawdziłam i faktycznie oba ubrania oznaczone są CW. Sorki!
|
Więc to kombinezon to jest ubranie do kariery oceanografia a rycerz a karierze Rozrywka
rozumie może jak simka Katarzyna Hakiel jak skończę z armią to niech zrobi karierę w Rozrywce. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:35. |