TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Czy naprawdę masz oryginalną grę? Sonda (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=43158)

firebolt 04.12.2011 13:42

Odp: Czy naprawdę masz oryginalną grę? Sonda

Miałam oryginał, niestety koleżanka "zapomniała" oddać. Myślę więc, że czułabym sie usprawiedliwiona ściagając pirata - w moim przypadku to niemal tak jak zrobienie kopii zapasowej.

marciuMEGA 05.12.2011 15:38

ja dostałem od kolegi orginalną sam widziaŁEM

Caesum 06.12.2011 07:56

I myślicie, że odpowiem? Żeby mnie potem zbanowano albo co? Nie ma mowy ! :I

Liv 06.12.2011 14:37

Cytat:

8. Zabrania się umieszczania w swoim poście treści związanych z piractwem, ponadto na forum nie są tolerowane prośby o pomoc przy nielegalnych wersjach gier.
Z tym, że:
- przy pierwszym "lekkim" złamaniu regulaminu (poza multikontem i plagiatem, za które bany są od razu, i w dodatku na stałe) NIGDY nie banujemy,
- jeśli się przyjrzysz tematom, za wspomnienie o posiadaniu cracka (np. żeby uruchomić grę bez płyty) nikomu nie wlepiliśmy warna,
- pisząc w tym temacie "tak, mam pirata" odpowiadasz na zadane tu pytanie i w związku z tym nie ponosisz z tego tytułu żadnych konsekwencji.
Może faktycznie ten punkt nie jest do końca sprecyzowany, ale w myśl tego, co tu napisałam i obowiązuje na forum, są wyjątki od reguły.

Można śmiało pisać, byle na temat :)

kessaris 08.12.2011 12:17

tak, mam oryginalne ; )
tyle że niektóre części kupowałam { Na Studiach, Zwierzaki, Cztery Pory Roku, Podróże, Czas Wolny } a niektóre dostałam { TS2 Double Deluxe, Własny Biznes, Osiedlowe Życie }

Sharise 08.12.2011 13:12

Mam oryginalne, wiem jednak, że nie każdego stać na taki zakup i wolą wersje pirackie, jednak niezupełnie to popieram- dzięki wymienianiu się numerami seryjnymi na różnych blogach etc., posiadacze oryginalnych wersji nie mogą się potem zarejestrować na oficjalnej stronie, bo "kod został już użyty" (mniej więcej coś takiego, tyle tylko, że po angielsku) ;>

Dave100 11.12.2011 14:04

Ja dostałem oryginała, właśnie nie dawno sobie przypomniałem i znalazłem! jaaj xd, ale przyznaje, że raz miałem pirata...

Almarie 29.12.2011 15:25

Cytat:

Napisał Caesum (Post 1479067)
I myślicie, że odpowiem? Żeby mnie potem zbanowano albo co? Nie ma mowy ! :I

Treść twojego postu już jest odpowiedzią.

kaka123 11.07.2012 19:01

Mam oryginalne i do jasnej ciasnej żałuję, że nie poświęciłam tych pieniędzy na bardziej pożyteczną rzecz. Nie mam satysfakcji z pudełek. Wręcz się wkurzam, bo mi pokój zagracają. Twórcy i tak sporo zarobili.

Crawford 16.08.2013 16:38

Tak, mam oryginalną grę.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:27.