![]() |
Odp: Więzienne melodie
Cytat:
Liv, bez obrazy, ale to idealnie pasuje do Ciebie ;] co do fs - czytam, tylko nie mam siły czasem komentować :D albo zapominam. Ładnie wychodzą Ci opsiy, zdjęcia są świetne ^^ czekam na dalsze losy Rose i również jestem za szcześliwym zakończeniem :) |
Cytat:
niepokorna, dziekuje ;** |
Elja, oczywiście czekamy na nowy :) Mam nadzieję, że komentarze cię zmobilizują i szybko zdecydujesz się na wstawienie odcinka :D
|
Cytat:
może będę mega wredna. Ale Ellie, w przeciwieństwie do Ciebie, nie strzela fochów na miarę królowej (żeby było jeszce o co!) i nie objeżdża nas, tylko mówi DELKATNIE, że jest zawiedziona ilością komentarzy. A Ty ? naskoczyłaś na nas. I cieszę się ze swojego kroku -> zregynowałam z czytania Twego FS. koniec offa. Eljie, koedy odc? |
[offtop]
Droga Była Czytelniczko, najwyraźniej nasza Elija ma dużo więcej cierpliwości do swoich czytelników, aniżeli ja. Poza tym, ja na początku też taka byłam. Z czasem jednak mi przeszło. Może tego nie pamiętasz, ale ja TEŻ wielokrotnie "delikatnie" "narzekałam" na braki komentów. Z czasem nerwy puszczają, i to chyba normalne ;/ Nie ma co płakać po straconym czytelniku. Bardzo dobrze zrobiłaś. Nie żałujesz- najwyraźniej moje FS nie było warte Twojej uwagi, a ja tym bardziej. A skoro jest tak jak jest, to chyba OK. Obie się dobrze (?) trzymamy i niech tak zostanie. Fajnie, że Ellie nie jest taka jak ja :) Aczkolwiek odfuknęłam po to, by zaznaczyć, że ten brak komentarzy to po prostu błahostka. Sama przecież też dałam informację o zawieszeniu mojego FS i nie oczekiwałam komentów. Czytelnicy mieli wiedzieć i koniec, ale nie musieli o tym dawać znać. Ellie, jeśli mój wcześniejszy post w jakimkolwiek stopniu Cię obraził- przepraszam. [/offtop] |
Liv, po prostu zabrzmiało to złośliwie, co mnie zirytowało.
Myślę, że przesadziłaś z tym Cytat:
No ale nieważne, dziewczyny, nie róbmy offtopu, nic takiego się nie stało. END of this dyskusja! |
Cytat:
Cytat:
Droga Była Czytelniczka pyta: widzisz różnicę? Co Do Tematu : Elija, Zauważyłaś, Że U Mnie Zuy Bohater Też Miał Na Imię Nick ? :P To Chyba Już Tradycja ;D |
[offtop]
Cytat:
Jest zasadnicza różnica. Interpretując zaistniałą sytuację, Ellie oczekiwała skomentowania tego, że FS zawiesza. Ja natomiast w swoim temacie wyraźnie zadałam pytanie dot. tego co zrobić z FS, na które nikt nie odpowiedział, przez co poczułam się olana. Tak naprawdę nie wiedziałam, co zrobić dalej. Tutaj autorka poinformowała czytelników i naprawdę nie sądzę, by koniecznie trzeba było to komentować (Ellie, bez obrazy). Jest różnica między zdaniem oznajmującym a pytającym, no nie? [/offtop] |
MOŻECIE SKOŃCZYĆ DYSKUSJĘ, EW. PRZENIEŚĆ JĄ DO SHOUTBOXA/PW?
Byłabym wdzięczna =) + komentarz. niepuś, heh, to Bjork wymyślała imiona : D nie wiedzialam, ale juz wiem! |
Oj, długo nie komentowałam ; OO
Ładnie, fajnie i ciekawie Dla mnie jest obojętne, czy będzie zakończenie wesołe czy smutne ;p Byle, żeby było ; ) To tyle, pozdrawiam |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:14. |