![]() |
Odp: Które Akcesoria są najlepsze?
Mikołaj normalnie, jak mikołaj i przebierać się nie musisz;)
O Wigilijnej Kolacji nie słyszałam. |
Cytat:
|
Acha, rzeczywiście, jest w trybie kupowania coś takiego jak róg obfitości. Na kuchence nie mam takiej opcji, bo nie mam WB (wydaje mi się, że ta opcja "Przygotuj wiele" dochodzi w WB. Acha, i ten Mikołaj przyjdzie wieczorem? Kilka postów wyżej ktoś napisał, że ciasteczka można upiec tylko w ciągu dnia, a ja chcę, żeby przyszedł wieczorem.
|
Według mnie te akcesoria to naciąganie.Kupiłam tylko 2 ikea urządza dom i rezydencje i ogrody.Wolę ubrania,meble,makijaż i fryzury z netu ściągać,naprawdę,bo wszystkie dodatki i do tego akcesoria to kupa kasy.
Żeby nie było offtop'a mam tylko 2 więc myślę,że żadny dodatek nie jest wart kupna,chyba,że kogoś stać,więc proszę bardzo :d. |
Krzykaczu ;) ciastka pieczesz w dzień/pod wieczór.a ok. północy przychodzi Mikołaj :)
|
Dobra, przyszedł do akademiku. Posiedział, wpieprzył ciasteczka, dwie godziny siedział w kiblu i poszedł sobie. Żadnych prezentów nie było:((.
|
Ja zawsze mam małe dzieci, więc może on daje te prezenty tylko dzieciom ;)
|
Acha, a co daje?
|
zazwyczaj misia tego w niebieskim ubranku :)
|
O... dziękuję Daaagi:). Mogłabyś mi jeszcze pomóc w tym temacie: http://forum.thesims.pl/showthread.p...68#post1045968
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:24. |