![]() |
Odp: 'Why me?'
No jasne, pisz 2 FS a to zostaw! Bo tak to się zwykle kończy. A to jest jedno z dwóch opowiadań, które czytam:p
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Mój czarny humor jest trudny w odbiorze.
|
Hej. ! Kto powiedział, że Why me? zostawie, dla jakiegoś innego FS? ;p Nie liczcie na to, o nie! To, że zabieram się za 2 FS nie oznacza, że zaraz wystawie kolejne i kolejne - bo nawet tego nowego za prędko nie opublikuję. Zaczynam powoli pisac szkice - to tyle. Why me? - zostanie najważniejszym opowiadaniem i trzeba się z tym pogodzić.
Wyjeżdzam w przyszły weekend, dlatego postaram się ogarnąć ( szkoła daje w kość :P ) i szybko napisać kolejną część. Pozdrawiam |
Cytat:
Invidia - nie, to raczej ja jestem głupia :P |
No ja mam nadzieję że nie porzucisz Why Me...to by było okrucieństwo Volt:P
|
@up; Podobno 'Why me?' przysparza ci wiele radości, a więc.. Jak bym mogła? ^^ Na mojej głowie jest jeszcze T.Y.M - także nie bijcie ;] Naprawdę, spróbuję znaleźć jakąś większą ilość czasu, którą poświęce na dokańczanie odcinka, a póki co już 24 wyjeżdżam na regaty i wracam dopiero w przyszłą środę, bo praktycznie bezpośrednio z Pucka jadę śpiewać do Warszawy ( :P ), to wszystko może się przeciągnie
I pamiętajcie - pseudo pisarz też człowiek ;) . pozdrawiam |
Jak miło tyle odcinków pod rząd przeczytać jednak czasami dobrze wyjechać :D
Aczkolwiek z drugiej strony patrząc to i tak małooooooo kiedy next ????? :D 10/10 inaczej być nie może a zdjęcia to cudeńko po prostu :D |
Dobra, spróbuję być cierpliwa, pisarko. Nie, nie pseudo!
|
TRALALA
Moja cierpliwość się kończy...! |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:56. |