![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Ale chodzi o to, że dom w którym ją wprowadziłam jest pusty.. tak jakby nikt tam nie mieszkał.. A normalnie na mapie mam zaznaczonych wszystkich simów nawet tych, których nie znam.. ;/
//Edit: Cassant Dzięki ;*** |
Cytat:
|
u mnie mieszkania sa dosyc jasne
tak jesli bedziesz grala na tym samym zapisie miasta i tylko zmienisz aktywna rodzine co do oswiadczyn to nikt sie do nikogo nie przeprowadza. dopiero po slubie. i jesli chcesz zeby ona zamieszkala z tym bogatym simem to po slubie wyswietla sie takie okienko kto sie przeprowadza itp to simke strzalka przenosisz do rodziny sima i nad ta rodzina sima zaznaczasz krzyzykiem ze to bedzie teraz twoja aktywna rodzina. wiem, nie umiem tlumaczyc. |
dziekuje, juz wszystko wiem
|
Zastanawiam sie czy je kupić ... Opłaca sie ? Koleżanka mówi że są super , mam tyle kasy ale czym sie różnią od dwójki ?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Mam jeszcze jedno pytanie.
Zdjęcia z telefonu komórkowego sima zapisują się w save czy gdzieś na dysku jako plik grafiki? |
Peyer - zdjęcia z telefonu znajdują się w wyposażeniu sima, nie zapisują się nigdzie w formie pliku graficznego jak zwykłe zdjęcia z gry.
Czy wie ktoś może w jaki sposób przygotować potrawę z określonych składników? Mój sim chciał zrobić danie zawierające bodajże Rybę Śmierci (co swoją drogą nie brzmi zbyt rozsądnie :D) Czyżby trzeba było się pozbyć z lodówki i ekwipunku wszystkich innych ryb, aby się powiodło? |
Hmmm odnośnie mieszkania razem, ktoś pisał, że jego Simowie bez ślubu wprowadzali się do siebie, więc chyba się da ? Nie można połączyć rodzin ?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:38. |