![]() |
Odp: The sims 2 V.S The sims 3
Dla mnie także zdecydowanie The Sims 3 pewnie dlatego, iż w 2 grałam od czasu do czasu :>
|
Trójeczka lepsza,moim zdaniem. Przede wszystkim brak tych wkurzających ekranów ładowania. Wole jedno super długie na początku niż kilkadziesiąt długich w trakcie gry ;)
|
Mimo, że The Sims 2 było moją pierwszą simową miłością, teraz chyba nie potrafiłabym grać bez wygód trójki.
Przede wszystkim : postęp historii. Naprawdę, nigdy nie chciało mi się grać dwoma rodzinami naraz, by znaleźć męża dla mojej simki. Po drugie : miasto. Wreszcie simy nie są ograniczone do siedzenia w domu. W dwójce też niby można było pojechać na parcele publiczną, ale te ekrany ładowania... Co prawda do The Sims 2 mam pewien sentyment, przy trójce wypada zdecydowanie blado. |
dla mnie najlepsza 3 2 wg mnie jest troche nudna...
|
Trójka o wiele lepsza. Nie ma żadnych ekranów ładowania, jest postęp historii i o wiele więcej opcji.
|
Narutoman - Racja w sims 2 wszystko sie praktycznie ładuje : / np jak chcesz włączyć gre,stworzyć rodzine, pojechać na inną parcele publiczną itp LIPAB)
|
2 jest najnudniejsza ze wszystkich simów (chyba ze z dodatkami) jestem ZA TS3 najlepsza gra na nude i na wolne chwile :P.
|
Zdecydowanie 3. ;) Przede wszystkim wybierajac sie z simem na parcele publiczna nie trzeba czekac az sie zaladuje, tak jak bylo w 2. ;) Poza tym w 3 sa lepsi simowie, interakcje itp. :)
|
3 najlepsza:)
|
3 jest dużo lepsza . Co prawda w 2 jest magia i pogoda , ale do 3 też pewnie niedługo się pojawi .
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:32. |