![]() |
Odp: Ciąża - Pogawędki
Cytat:
Nigdy nie miałam żadnej z tych cech... Cytat:
|
ja rowniez, w dodatku odmiennego koloru skory.
ShiinaLP- mi sie wydaje ze jest to cexha ukryta, tzn dodatkowa. EDIT: mhm, piąty punkt http://zapodaj.net/4d66afb657d1.png.html |
Musiałabym sprawdzić, czy wszystkie dzieci to mają, ale akurat Simka, którą gram, ma ojca złodzieja i potrafi się skradać :)
|
no przeciez pokazuje XD
Cytat:
|
Ale chodziło mi o to, czy WSZYSTKIE dzieci zyskują 'ukryte cechy', czy jest to losowe - jedne mają, inne nie :)
|
tylko jesli rodzic osiagnal dany szczebel ( bodajze cos około 5) kariery, np. strazak czy wlamywacz. no i tylko dzieci tego sima : P
|
c.d bliźniaków różnej płci , to ostatnio zrobiłam coś takiego :
po urodzeniu arbuzowych dziewczynek (jakoś nawet jak do zmiany wolę dziewczynki xd) od razu zmieniłam im wiek na małe dziecko, jako że nie jestem w stanie znieść niemowlaków przez zbyt długo xd i za pomocą kodu (testing...) zmieniłam po prostu w CAS'ie płeć jednej dziewczynki na chłopka xd bo już mnie zaczęły wkurzać wieloraczki 1 płci : ( |
Cytat:
|
ano właśnie mam niechęć do modów i do wszelkich plików .package :D
|
Nie mialam pojęcia, że Nraasem można wybrać sobie płeć dziecka, ale może to dlatego, że odkąd go mam moja simka nie była w ciąży i nie mogłam tego wypróbować. W każdym razie sprawdzę, bo jeszcze ani razu nie urodziły mi się bliźniaki różnej płci w simsach, a gram w nie bardzo długo. :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:16. |