![]() |
Odp: Pytania i Odpowiedzi
Jak przedłużyć simowi życie? W sims 2 był ten eliksir z nagród...
Słyszałem iż w sims 3 na 10 poziomie ogrodnictwa można wychodować specjalną roślinę której zjedzenie odmładza sima o 1 dzień, pytanie moje brzmi skąd wziąć sadzonkę. Słyszałem także o jakimś odmładzającym sarkofagu lecz nie znalazłem żadnej z jego części. Czy to plotki czy prawda? Gdzie szukać tego sarkofagu... |
Cytat:
PYTANIE Simowie się zacinają! :O, biorę żeby sim się wykopłał to stoi koło prysznica i nic... przyspieszam i czekam z 2 godziny i dopiero się "odwiesza" już nawet do tego się przyzwyczaiłem :P ale wnerwiające czasem to jest jak sim spieszy się do pracy. Pamiętam że w podstawce też tak miałem, ale było tego mniej, w WP jest to częstsze. Dlaczego? Patch jakiś jest? Mod? |
Cytat:
Chciałabym też złowić tą rybę, bo nawet przeczytałam książkę na jaką przynętę, ale nie wiem, gdzie ją złowić co sprawdzam miejsca to nie widzę ryby mumii.... |
To jest sprzedawczyni takich dupereli, jakiś kamieni, zmumifikowanych misiów, ryb itp.
|
@kwiatuszek333 ta sadzonka to nic innego tylko roślina życia, można jeść normalnie (na surowo jak inne owoce) a sim młodnieje o 1 dzień.
@agnieszka ryba-mumia jest do złowienia w Egipcie, niezbędne są do tego punkty umiejętności wędkowania, ile dokładnie to niewiem, widać za mało tych punktów masz skoro nie widać ryby albo szukasz w złym miejscu... |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
:kwiatuszek333 Roślinę życia można hodować od 7. poziomu ogrodnictwa (nasiono specjalne). Dodatkowo można przygotować ambrozję (10. stopień gotowania i 10. wędkarstwa - potrzebne są przepis i ryba śmierci) - ten temat był już mnóstwo razy poruszany na forum:) |
Cytat:
|
Mam włączone starzenie się, jak i postęp historii. Gram przeważnie na epickim lub długim życiu.
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:28. |