![]() |
Odp: Problemy z misjami
Możesz je złowić w jeziorze, napewno we Francji. Najpierw wybierz opcję Sprawdź Wodę i zobacz, czy tam będą.
|
o :) dziękuje :)
|
Starlight żaby możesz złowić na Grono Cherimola Blan. :) Oczywiście w rzece, która płynie przez Champs Les Sims. ;)
|
Mam problem z misją w Egipcie gdzie mam się włamać do głównego komputera, ale zanim do niego dojdę to są po drodze 3 zagadki do rozwiązania te na podłodze przyciski i we właściwej kolejności co trzeba je nacisnąć. Zdobyłem pierwszy ciąg i przeszedłem natomiast nie wiem na drugim i trzecim piętrze jaki jest kod. Zapewne gdzieś to tutaj jest podane ale na boga nie mam siły przeszukiwać 24 strony. Tak więc proszę o podanie mi tych liczb tutaj.
|
Kodu Ci nie podam, ale mi pomogło narysowanie sobie tych przycisków i opisywanie ich, które drzwi otwierają/zamykają.
Tzn. stawałam na jednym, zapisywałam i zamykłam wszystkie i tak po kolei ;) |
Cytat:
Poziom 1: 2341(działa na pewno) Poziom 2: 156(mnie nie chciał działać chociaż próbowałem wszystkich ustawień, ale wszędzie tak piszą) Poziom 3: 3468(działa na pewno)http://forum.thesims.pl/images/smilies/smile.gif |
Poziom 2: 156 - no to jaki wreszcie? :D 156 czy inny?
|
U mnie 156 zadziałało, ale gdzieś czytałam, że niektórym ta kombinacja nie działa.
Jeśli ktoś jeszcze nie przechodził tej misji, to niech sprawdzi i napisze. |
Mam problem w Egipcie. Musze dać się przeklnać. Domyślam się, że chodzi o mumię, ale znam sztuki walki (10 poziom) i wszystkie mumie zabijam :/ jak mam przejść tą misje :(:(:(
|
Fryciuniu może spróbuj swoją simką zajrzeć do komnaty z sarkofagami (wyposażonymi w mumie), gdy Twoja simka będzie zmęczona wręcz wyczerpana - nie będzie miała siły by walczyć z mumią, a nuż się powiedzie. :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:01. |