![]() |
Odp: The Sims 3 - Kariera - dyskusje.
Ciekawe jakie by były choroby... Grał ktoś z was kiedyś w Theme Hospital? Tam to były czaderskie choroby! Napompowana głowa, lekarstwo - wetknąć pacjentowi igłę w głowę, tak aby pękła, a potem ją od nowa napompować do właściwych rozmiarów. :P Wyobrażacie sobie takie Simy biegające po mieście?
No ale tak "na chłopski rozum", to powinny być jakieś choroby, skoro ma był lekarz domowy. No bo gdyby miał tylko odbierać porody to byłby położnikiem, a nie "lekarzem domowym". |
Nowe otoczenie przypadło mi do gustu, wydaje się być nieco tajemnicze i bardziej realistyczne niż Sunset Valley.
Podoba mi się, że wreszcie dadzą pralki, możliwość suszenia ubrań przed domem, opcję aby można było w jednym domu zastosować dachy o różnym kącie nachylenia - dla mnie to ważne udogodnienie gdyż niezbyt radzę sobie z tym obecnym sposobem budowania takich dachów. Fajna będzie rozbudowana kariera lekarza a także detektywa czy stylisty ale brakuje mi tu w tym wszystkim gwiazd np. kariery aktora. Dodatek Kariera to moim zdaniem takie połączenie Własnego Biznesu i Czasu wolnego z TS2. Jeśli chodzi o choroby to przydałyby się. Jeśli ich nie będzie to po co cała ta dodatkowa kariera medyczna? Ja liczę na to, że pojawią się jakieś dolegliwości u simów, jeśli nie choroby to może np. skaleczenia? I ciekawi mnie czy dodadzą jakieś nowe suwaki do tworzenia simów. W WP lub którejś aktualizacji - dodali. |
Coś mi się wydaje, że mogą nas nieco zawieźć, jeśli chodzi o te choroby. Ja to nie miałabym nic przeciwko urealnieniu gry i wprowadzeniu np. złamań. Taki sim w gipsie by musiał siedzieć, przez tydzień simowy :)
|
świetnie zapowiada się to nowe miasto :) Takie tajemnicze miejscami nawet.
|
Cytat:
Zanudziłabym się, jakby Sim musiał w domu przez cały tydzień ze złamaną nogą siedzieć o_O Ja przeciwko chorobom nie mam nic przeciwko, ale żeby to nagle się nie zrobiło, że co drugi Sim będzie chory. Bo czasem tak lubią przesadzać. A co do Luizjany, to nie widziałam jej, więc wyobrażam sobie ją bez moczarów i mgieł. |
Cóż ja też bym wolała choroby mało poważne, nie śmiertelne i takie, które nie przykują Sima do łóżka na tydzień. Oni żyją jednak dosyć krótko. Nie chciałabym, by się okazało, że pół życia Sim spędza na chorowaniu...
|
http://www.youtube.com/watch?v=FDMctQ0WGN8 przedsmak tego co nas czeka w grze :) , zapowiada się na nieźle, co o tym sądzicie? mnie osobiście bardzo się to podoba i w nie mogę się doczekać kiedy będę mogła zagrać w grę z tym dodatkiem.
Nowe miasto, z tego co widziałam na screenach jest imponujące. |
Już wklejaliśmy linka do tego gameplaya...
|
Cytat:
?Już od czasów the sims 1 brakowało mi strażaka :P Ale gdy zobaczyłam jak ten wóz strażacki zasuwa... to po prostu... Muszę mieć ten dodatek ;D |
Wydaje mi się że tym dodatkiem będzie można się znudzić. Zagrasz wszystkimi karierami, a następnie znowu szablonowa gra.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:16. |